Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Коко Каменаров изоставил болната си жена, живее с друга

Видяна: 69600 пъти

Бившият шеф на БНТ Константин Каменаров е изоставил съпругата си Радина Червенова и вече живее с друга жена, пише в новия си брой седмичникът "Уикенд". Новата му тръпка е бизнес дама, която има 5-годишен син. От около месец той живеел с нея.
Ситуацията е особено деликатна, тъй като преди 2 години Радина Червенова внезапно слезе от екран, за да се лекува от рак на гърдата. След това тя освободи щата си на „Сан Стефано” 29.
Раздели се с БНТ малко след като мъжът й напусна директорския пост, заради присъда за шофиране в нетрезво състояние.
55-годишният Коко изчакал 8 години по-възрастната от него Радина да се възстанови от коварната болест и едва тогава я напуснал. Двамата уж се разделили като приятели, но чувствителната тв звезда била доста разочарована и наранена, казват хора от най-близкото й обкръжение.
На 26 юли миналата година Каменарови решиха да основат семейна фирма. Фирмата „Малката компания” ЕООД обаче е на името само на Коко. Дейността на компанията е медийни консултации, реклама и софтуер и засега не е ясно как катаклизмите в брака на Радина и Коко ще повлияят на съвместния им бизнес.
„Възмутени сме от постъпката на Коко. Може и да е влюбен, но това е страшен удар за чувствителната Радина. Тя една се възстанови от страшната болест, може ли да й причинява подобен удар сега?”, гневят се нейни приятелки. *лупа

Публикувана на
27 Февруари 2020 година