Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои зодии казват това, което мислят

Видяна: 30880 пъти

Всички носим социални маски, зад които крием истинските си мисли и чувства. Малцина са онези, които при никакви обстоятелства не се страхуват да кажат наистина онова, което мислят и което се върти в главата им. Тези зодии понякога са доста резки, но предпочитат да са честни и прями, отколкото да играят фалшиви роли, които ги натоварват. Тези зодии са също така много внимателни кого допускат в живота си, защото ненавиждат лицемерието и фалшивите отношения между хората. На тях не им трябват много приятели, защото са напълно наясно, че измежду много могат да се отсеят наистина малко, но искрени хора, с които да се чувстват добре и да могат спокойно да изразяват себе си.

Овен
Овните не се доверяват лесно на хората около себе си. Те могат дълго време да мълчат, но в точния момент да изкажат мнението си без да крият нито една нотка от истинската си нагласа. Невинаги са благи и любезни, но природата им просто не им позволява да лицемерничат. Овните не са способни на това. По-скоро ще избухнат и ще си изпуснат нервите, отколкото да преглътнат някаква неправда. Тази зодия не изказва само негативните си мисли без притеснение. Овните са и страхотни съветници, чиито приятели ги търсят винаги, когато се нуждаят от тяхната трезва преценка и знаят, че няма да останат излъгани.
Близнаци
Въпреки двойствената си природа, заради което често им се приписва двуличие, Близнаците не се страхуват да кажат онова, което мислят на всеослушание. Те може постоянно да променят мнението си, да са непостоянни и да объркват хората около себе си с непрекъснато сменящите се настроения, но едно е сигурно – Близнаците нямат лепенка на устата и могат да изстрелят неща, които другите не биха продумали. Това понякога им играе лоша шега, особено в работата и личните отношения. Импулсивността им понякога ги кара да действат пренебрежително и обидно към другите, дори това да не е била целта им.
Скорпион
Репутацията на Скорпионите често е, че са тихи и мистериозни, което кара хората да не очакват болезнена искреност от тях. Често това им идва като гръм от ясно небе. Скорпионите могат да са наистина директни и изненадващо емоционални в изказванията си. Тази зодия има склонността да потиска чувствата си под натиска на социума, което в даден момент ги кара да не желаят повече да спазват благоприличие. Затова и имат нужда да изкажат истинското си мнение и чувства. Скорпионите могат да са доста груби към хора, които не харесват. Способни са да им кажат всичко, което мислят за тях право в очите без да се притеснят дали е уместно или не.
Стрелец
Това е една от най-стрелящата в целта и пронизваща с думи зодия, заради което неслучайно носи и това име. Стрелците уцелват в десетката всеки път, щом си отворят устата. Те обичат и да споделят философията и мъдростта си с хора, които ги разбират. Затова и търсят такива личности. Тази зодия е болезнено искрена и пряма в отношенията си с хората. Един Стрелец не се страхува да каже на шефа си, че е сгрешил или че не го бива за нещо, докато повечето хора биха си премълчали тази болезнена истина. Стрелците не се страхуват от уволнение, от отхвърляне или от загърбване на приятелства и връзки. Затова и стрелят право в целта. Така им е по-лесно да отсеят с кого да общуват – с онзи, който устои на тяхната прямота и суровост.

Публикувана на
27 Февруари 2020 година