Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

5-те много опасни дни през март

Видяна: 25320 пъти

За съжаление звездите и планетите не винаги носят късмет и радост. Астролозите предупреждават за 5 дни през месец март, които ще са много опасни. През тях ви чакат, проблеми, кавги с любимите хора и много неприятни емоции.
Може да предотвратите много от тези неща, ако сте наясно в кои дни трябва да внимавате и за какво точно.
Когато нарастващата луна е в знака на Рак, може да ни се случи какво ли не. Неприятности ни чакат в професионален, здравословен план и дори в отношенията със семейството и роднините.
Ето кои са петте дни от месец март, в които е по-добре да не правите това, което сте замислили, защото ви чакат големи неприятности.
6 март - плановете ви могат да се объркат
Възможно е нещата, които сте планирали за този ден, да не могат да бъдат завършени. Много пъти търсим причина да не правим нещо, но на 6-и март в никакъв случай не трябва да пренебрегваме плановете и задълженията си. Ако сега пропуснете шанса си, ще е много трудно да си върнете късмета.
Например, ако сте планирали да помогнете на любим човек, то не се отказвайте от поетия ангажимент. В противен случай отношенията ви с него ще се влошат непоправимо.
13 март - петък
Астролозите смятат, че това ще е един от най-опасните дни не само през месеца, но и за цялата пролет. Ще възникнат проблеми от различно естество, въпреки благоприятното разположение на Луната. Не отлагайте взимането на решения, всичко трябва да стане възможно най-бързо.
В този ден ще се наложи да преодолеете умората и желанието за почивка на прага на уикенда.
19 март - възможен е творчески застой
На този ден много хора ще се сблъскат с неочакван проблем, свързан с паметта. Това може да повлияе на творчеството, интелектуалната работа и ученето.
В този ден е препоръчително студентите и учениците да отложат подготовката за изпити и да се съсредоточат върху нещо друго. Труден ще е денят за всички учители и преподаватели.
24 март - наблюдавайте емоционалното си състояние
През този ден започва неблагоприятен период, Луната ще бъде в Овен. 24 март ще е изключително лош за връзката - могат да възникнат много кавги и неприятности с половинката.
28 март - не се поддавайте на ревност или завист
Хората трудно ще се разбират помежду си. На 28-и март може да усетите неконтролируем прилив на ревност и неудържимо желание да критикувате половинката си.
Този ден ще е истинско изпитание за влюбените.
Тези, които са във връзка от дълго време не трябва да се притесняват, но тези, които са в началото на отношенията си трябва да се отнасят много внимателно към избраника си. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
26 Февруари 2020 година