Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

6 причини да се влюбите в жена от зодия Риби

Видяна: 30200 пъти

Трябва да се движите бързо, за да хванете тази великолепна жена, преди да ви се изплъзне като истинска златна рибка! Дамите, родени под този знак, са известни със „старите“ си души, дълбоки знания в много разнообразни области и завидна чувственост. Ето няколко причини защо трябва да се радвате, ако я имате в живота си.

1. Имат необичайно, но страхотно чувство за хумор
Може би в началото няма да го схващате, защото Рибите не са типичните шегаджии, които разказват вицове. Не, те са деликатни, леко саркастични и доста остроумни.
2. Създават уют
Жената Риби е идеалният човек за вас, ако обикновено сте нервни и неспокойни личности. Тя знае как да успокоява, да изслушва и да помага, дори само с присъствието си.
3. Проявяват разбиране
Никога няма да ви се налага да се извинявате по 10 пъти за нещо, защото Рибите не обичат да натякват нечии грешки. Те са липсващата част, която ви прави цели, благодарение на широкоскроения си ум и безкрайно разбиране.
4. Съпричастни са
Те мислят за другите със сърцето си, така че не забравяйте да дарите на тази жена същата любов в замяна.
5. Психически силни са
Няма нищо слабо в поведението на Рибите. Може би изглеждат лесно раними и чувствителни, но тези жени имат сърцето на войник и когато става въпрос за семейство и приятели, те биха направили всичко.
6. Умеят да се грижат за себе си
Затова те отделят времето си само на онези, които ги правят щастливи. Рибите обичат да се обграждат с честни, позитивни и щастливи хора. Те не се нуждаят от негативност, затова се стараят да са заобиколени от хубави книги, филми и добри приятели. /актуално

Публикувана на
26 Февруари 2020 година