Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Фенове пращат Андреа на психолог, вместо на 33, изкарвала се на 16

Видяна: 26962 пъти

„Андреа, имаш проблем. Отиди на психолог! Поведението ти не е нормално“ – тези и подобни съвети дават фенове на певицата в личната й страница във Фейсбук. След като тя стигна дотам, че да променя не само фигурата, но и възрастта си. От известно време насам очевадно се е вманиачила по програма за обработка на снимки. Която не само разкрасява лицето й, но и сваля към 15 години от него.
Всеки е запознат с приложението Face App, което ти дава възможност да състариш, но и да подмладиш физиономията си. Проблемът при Андреа е, че на все повече фотоси, вместо на 33 (каквато е реалната й възраст), тя изглежда на 16 години. Което е абсурдно за всички, освен за самата нея.
„Кой е този човек? На тази снимка определено не си ти. Заблуждавай се, но е добре да посетиш психолог. Явно имаш някакъв психичен проблем щом до такава голяма степен не харесваш външността си и това което си“, пише Дидо Коцев под поредния „малолетен“ фотос, качен от певицата преди няколко дни.
„Наистина има нужда от психолог! Болна е определено от нещо и трябва да обърне внимание на себе си. Много хора, включително и аз сме я виждали на живо и няма абсолютно нищо общо със снимките, които качва…“, пише и Jey Yay.
Дали раздялата с Кобрата по някакъв начин е повлияла на самочувствието на Андреа, или проблемът се корени някъде по-дълбоко, не е ясно. Но ако тя страда от някакво заболяване, както предполагат потребители, то би трябвало да се лекува, вместо да си създава този фалшив свят.
Ще направим сравнение с Ивана, която дълги години страдаше от наднормено тегло заради проблеми с щитовидната жлеза. Нито веднъж обаче тя не си позволи да лъже за визията си. И да се показва макененка, когато от огледалото я гледа откровено пълна жена.
Разликата между реалния вид на Андреа и фейсбук изображенията й става все по-фрапираща. И ако този фарс не спре навреме, последиците за собствената й психика могат да бъдат чудовищни, коментират експерти. /хотарена

Публикувана на
26 Февруари 2020 година