Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Най-красивото момиче в света навърши 14

Видяна: 22400 пъти

Кристина Пименова - момичето, което всички оприличиха на жива кукла. Изминаха няколко години откакто красавицата бе наречена така, но красотата й продължава да расте.
Блестящи сини очи, руса коса и очарователна усмивки - ето так всички помнят момичето, признато за най-хубаво в родната си Русия. Въпреки крехката си възраст, на снимачната площадка тя се представя не по-зле от своите по-възрастни колеги, твърдят фотографи. Благодарение на уникалния си външен вид момичето вече се радва и на международни успехи и признание.
Изминаха няколко години от първата й поява пред камера, а тя вече се чувства много по-уверена пред обектива на фотопарата.
Феновете й все още не могат да повярват, че тя вече е на 14. Пименова позира като истински професионалист, вече има заучен пози и стойки пред камерата. Тя получава покани не само за "детски" фотосесии, но и такива за уважавани списания и реклами. Феновете й в инстаграм вече са повече от два милиона и половина и растат с всяка изминала минута.
Кристина се опитва да живее пълноценно. Тя е близка приятелка със своя колежка - малката моделка Ела Грос. Те често прекарват много време заедно и споделят, че дори обичат да нощуват заедно. Въпреки натоварения си график, двете винаги намират поне малко време една за друга. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
26 Февруари 2020 година