Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какви ще са изненадите тази сряда - 26.20.2020г.

Видяна: 29707 пъти

Овен
Луната навлиза в Овен и бърза на среща с Венера. Тези две омайници ще разбъркат главите ни с неочаквано привличане, с желание за интимност, изневери и кръшкане от отговорност. Бъдете внимателни, не си определяйте странични срещи и точно днес не предприемайте нищо, за което после ще съжалявате. Лесно може да бъдете хванати в крачка и да ви спретнат компромат.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
Телец
Ден на фатално привличане в любовта. Тази вечер Луна и Венера се целуват в знака на сладострастника Овен. Лесно може да бъдете изкушени и уловени в примката на страстта. Точно днес не започвайте нова връзка, не излизайте встрани от семейния периметър и не насрочвайте първа среща. Ден на пагубни целувки. И на работното място не си позволявайте волности.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
Близнаци
Ден на фатално привличане в любовта. Лесно може да бъдете обезоръжени и вкарани в изнудващ капан, но и сами може да приложите на партньорите си изкусителна хватка. Съветът е да не бързате с обвързването в съвместни договорни отношения, да не си определяте първа среща и да не правите предложение за брак. Размислете над предложенията и не бързайте с отговорите.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
Рак
Днес сякаш нещо ви тегли към грешните ходове, към изневерите и провалите. Бъдете внимателни. Не се препоръчва работа в екип и участие в колективни инициативи. Родените в първата декада първи ще усетят провокативните удари и може да попаднат в засада. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради избора който ще направите, затова не правете такъв.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
Лъв
Ден на гения-глупак, на хората с дарби и таланти, които могат да ви ги продадат за жълти стотинки. Лесно ще привлечете за съдействие и силата на колектива. Родените в първата декада ще действат с повече агресия и натиск и дано не си подплашат късмета. Вечерта може да попаднете в любовни триъгълници, но едва ли ще сте в ролята на тъпият ъгъл. Днес взимате своето от живота.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
Дева
Тенденцията днес е да попаднем „от трън на глог”, да започнем губеща връзка и да се запознаем с вредни за дейноста и живота си хора. Ден на фатално привличане в чувствата. Не бързайте да прилепвате към някого, ако не сте го проучили и изпитали във времето. Не насрочвайте първа среща. Отложете предложението за брак. Ако сте сънували родителите си, това е предупреждение.
o Работа 5
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 5
Везни
Днес и утре може да попаднете в любовни капани, които да повлиаят негативно на семейните ви и професионални дела. Вървите към фатално обвързване, към среща, от която е добре да избягате преди да сте дали прекалено големи пълномощия на другата страна. Не е ден за запознанства. Вкарвате си сами Троянски кон в живота и работата. Действайте самостоятелно.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
Скорпион
Навлизате в период на любовно вдъхновение, но и на опиянение, което може да ви вкара в капани, от които трудно ще излезете. Днес в живота ви може да влезе фаталната жена или мъжът, който ще ви разведе или въвлече в неприятности от различен характер. Вечерта чакайте и личната си муза, която ще дойде с неочаквана творческа идея. В този ден е важно да взимате еднолични решения.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
Стрелец
Край с изчаквателната политика. Време е да се действа. Всичко, което предприемете сами или с доверени и проверени в годините хора ще донесе късмет, пари и повишение. Не включвайте нови хора в екипа си, не позволявайте намеси в работата и проектите, които вече сте пуснали в ход. Денят е неблагоприятен за запознанства. Разчитайте на близките, на старата любов и на старите приятели.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 5
o Късмет 4
o Здраве 4
Козирог
Ден на фатално привличане. Срещате хора, които ще опитат да се възползват от чувствата и притежанията ви. Неблагоприятен момент за годежи и нови запознанства. Всяко обвързване ще слага хомот на шията ви, ще ви води към неравностойни и вредни ангажименти, които може да източат силите, ресурсите и банковата ви сметка. Не се настройвайте срещу близките си.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
Водолей
Препоръчва се пасивност и ненамеса. Намерете тихо и спокойно място, анализирайте миналото и планирайте бъдещите си начинания. Десет пъти премислете и претеглете всичко, което някой ви предлага. Не се включвайте в съвместни делови и творчески инициативи. Ден на фатално привличане и в любовта. Не позволявайте на чувствата да завладеят ума и волята ви.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
Риби
Ако сте сънували нещо объркано днес и животът ви може да се обърка. Не се включвайте в съвместни дейности и инициативи, не провеждайте събрания и не участвайте в начинания, в които не се знае кой пие и кой после ще плаща. Луна и Венера изкусително се прегръщат в нощното небе. Не е време за изневери, лесно ще ви спретнат компромат. Отложеното за утре ще донесе късмет.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 5
Ч.Р.Д
Личната ви година е 5-ица. Тя ще създаде условия за пътувания, промени у дома и на работното място и възможност за издигане на по-висока позиция в живота. Всяка промяна ще е за добро. Стягайте куфарите, вземете си шапката от местата, в които не се чувствате обичани и оценени. Планирайте пътувания в чужбина, търсете работа в чуждестранна фирма. Родените днес в светлата част на деня притежават активен и състезателен дух, артистичност и талант, който ще омайва публиката. Ще бъдат щастливи в любовта, ако намерят половинката си родена около 1 април, която може да срещнат още на училищната скамейка. Днес е точният съвпад на Меркурий със Слънцето. Това а еспектът на гения и глупака. Неблагоприятно за раждане в тъмната част на денонощието. *монитор

Публикувана на
26 Февруари 2020 година