Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Най-самотното куче си търси дом

Видяна: 16043 пъти

Най-самотното куче във Великобритания все още търси дом, след като е прекарало 10 години в приют, пише в. "Дейли стар". Служителите на Ласт Чанс отчаяно се надяват, че за черно-бялата им питомка Бес ще се намерят любящи стопани, които да й осигурят спокойни старини.
Самотната животинка пребивава в приюта в Идънбридж от кутре.
"Тъжно е. Бес е с нас от 10 години и не е изненадващо, че няма голямо доверие в нови хора. Необходимо й е време, за да се сближи с някого. Ако някой пожелае да я спечели, ще трябва да има на разположение някое и друго лакомство. Бес е доста упорита. Ако не желае да направи нещо, просто няма да го направи. Много е умела в подмамването на персонала да я глези. Когато в крайна сметка се довери, тя демонстрира привързаност и обича да я галят", разказва говорител на приюта за животни.
Служителите се надяват за Бес да се намери уютен дом и любящи стопани, които търпеливо и с разбиране да й помогнат да се приспособи към новата среда след толкова години, прекарани в приют.
"Всичко, от което Бес се нуждае, е удобно легло и кратки разходки през деня. Тя е добре обучена и не проявява разрушително поведение. Ако имате търпение, Бес може да бъде интересен домашен любимец и симпатично попълнение в семейството", допълват от приюта в обръщението си към потенциални осиновители. дарик

Публикувана на
26 Февруари 2020 година