Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои са щастливите ви числа

Видяна: 27600 пъти

Всеки има любимо число, което смята, че му носи късмет. Истината е, че числата играят своята роля в живота на човек, като до голяма степен са обвързани и със зодиакалните знаци. Днес ще ви запознаем с щастливите числа за всяка една от зодиите по пътя им към успеха. Те наистина могат да ви донесат радост и щастие. Свързани са със зодията ви и имат силно въздействие върху личността ви.

Зодия Рак – числото 2 носи късмет на раците, както и им дава самочувствие в живота. Двойката може да се комбинира със седмица, за да ви донесе още повече сигурност и стабилност. Избягвайте числото 1, тъй като то има негативно влияние върху представителите на зодията.
Зодия Лъв – тук единицата е щастливото число, което може да ви донесе много късмет, когато играете на казино игри, бинго, тото и други. Пазете се от двойката, защото тя въздейства с отрицателен знак на лъвовете и не трябва да се използва като любимо число при тях.
Зодиите Дева и Близнаци – избирайки числото 4 ще имате много успехи в живота. Четворката носи на зодиите дева и близнаци сила и знания, както и ясен поглед върху живота. Ако пък работите за дадена медия или сте търговец енергията на числото четири ще бъде още по-голяма.
Зодиите Везни и Телец – ако сте представител на един от тези зодиакалните знаци, то не се колебайте да заложите на числото 6, понеже то ще има положително въздействие върху любовния ви живот и не само. Добри числа са още четворката и деветката.
Зодия Стрелец – петицата е късметлийското число, което съпътства живота на стрелеца. Ако тя присъства в телефонния ви номер или номера на автомобила, то можете да очаквате много щастливи мигове. Числото 5 е добра възможност и за залагане на различни хазартни игри.
Зодия Риби – числото 9 носи щастие на рибите, като може да бъде използвано при игра на тото или друг вид лотария. Още по-голяма сила ще получи, ако бъде комбинирано с единица. Тази комбинация може да Ви облагодетелства материално, както и да подсили духа ви.
Зодия Водолей – номер 8 носи щастлив живот на водолея, стимулира го да живее и да се радва на всеки един миг. Ето защо можете да си купите талисман с осмица и да го носите навсякъде с вас. По този начин ще почувствате прилив на енергия и ще сте готови за всякакви подвизи.
Зодия Козирог – седмицата е успешна за козирозите и им помага да се справят с всички пречки, които изникват в живота. Това число носи и много щастие и любов на зодията.
Зодии Овен и Скорпион – за тези две зодии щастливото число е 3. Така например всеки трети ден от седмицата и тройка в календарния месец ви позволява да се насладите на живота. /Blagoevgrad.eu

Публикувана на
25 Февруари 2020 година