Новина от категория България
Архив на публикациите

Емилия отрича развод, мъжът й, обаче, мълчи

Видяна: 25681 пъти

Фолк певицата Емилия отказа да разкрие до кого е бил адресиран статуса на мъжа й Жорж Башур във Фейсбук – „Всичко има начало, но има и край. Може да не е желан, но е край!“.
Думите му предизвикаха медиен бум. Като масово предположенията бяха, че бизнесменът е сложил край на брака с изпълнителката на „Да бях от гадните“. На директния въпрос, касаещ отношенията й с арабския богаташ, Емилия даде следният отговор:

„Аз да съм разведена?! За мое щастие няма да се развеждам!“ Изказването й бе в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ по Би Ти Ви миналата вечер.
„Относно Фейсбук статуса му, мога да кажа само, че това е отражение на моментно негово състояние. На всеки човек може да му се случи да изпадне в такъв момент. Ако някой ден нещо се случи с нас и се разделим, недай си Боже, той няма да го обяви по този начин. Мъжът ми е много горд човек, за да стигне до обяснение по този начин. По-скоро ще назове нещата с истинските им имена.
Аз също съм на това мнение – ако има раздяла или предстои нещо хубаво, то трябва да се каже директно“, сподели пайнерката. Попитана дали знае причината за появилия се статус, Емилия отсече, че знае, но не би искала „да разказва сериала на мъжа си“.

Публикувана на
25 Февруари 2020 година