Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Силвия Кацарова се върна при по-младия си съпруг

Видяна: 88480 пъти

Любовната приказка на Силвия Кацарова и 10 години по-младия й съпруг Любомир продължава след кратко прекъсване. Близки до естрадната звезда издават, че тя отново се е събрала с втория си мъж – милионера Любомир Димитров.
Известно време двамата били разделени, а като причина за временната им разлъка се спряга аферата на бизнесмена с друга жена. В крайна сметка потвърдиха, че бракът им продължава да цъфти, а след като години наред не се бяха появявали заедно в публичното пространство, Любомир изгледа от първия ред спектакъла по случай представянето на биографичната книга на Силвия в известна столична зала преди няколко седмици.
Именно той поел масрафа около организацията на цялото събитие, което приличаше по-скоро на галавечер, отколкото на литературна сбирка. По случай малкия празник елзетката получила и друг армаган от щедрия си съпруг – нов джип „Ауди“ за 100 хиляди лева. „Не мога да разбера какъв е проблемът аз да съм щастлива?! С Любомир много се разбираме. Спокойни сме. Винаги е до мен и много ми помага. Пътуваме постоянно. Той идва с мен и на някои участия“, коментира Силвия, която се венча за Любо на пищна сватба през 2011 г. тъкмо навършила 56 г.

Публикувана на
25 Февруари 2020 година