Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

„С тия идиотщини за Барселона ме омаскариха!“

Видяна: 21594 пъти

„Нашите бяха колибки. Аз като казвам, че до 22 години спяхме с кака в една стая. Две стаи имахме. Много ме е яд, като пишат идиотщини и глупости, но няма да ме спрат". Така реагира Бойко Борисов по повод публикацията на каталунския в. "Ел Периодико", според която има къща в Барселона, а срещу него се води разследване за пране на пари.
По време на инспекцията на автомагистрала "Европа" по пътя за "Калотина" в неделя премиерът заговори един от строителите. Оказа се, че мъжът е от Банкя, а преди години е участвал в строителството на язовири в Сирия.
"Сигурно от 30 години не сме се виждали. Сега някой може да излезе и да каже, че с Иван (строителният работник) сме направили частен язовир в Сирия. Познавам ли го - познавам го, от Банкя ли е - от Банкя е", коментира Бойко Борисов.
И продължи с възмущението: "Като кажат къщата на Борисов в Барселона и край - омаскариха ме. В учебника за компромати така пише - познаваш ли този от Банкя, познаваш, а този познаваш ли, познаваш и ето, значи си виновен", обобщи той. И посочи и образен пример: "Не е все едно дали са ти откраднали шубата и мръзнеш през зимата или си откраднал и имаш две шуби". *лупа

Публикувана на
23 Февруари 2020 година