Новина от категория България
Архив на публикациите

"Моля ви, спасете ме от този дядка!", бесен е Слави

Видяна: 37000 пъти

Слави Трифонов се е видял в чудо как да натири от ефира на прохождащата "7/8 ТВ" спортния ветеран Крум Савов. Коментаторът, който в последните години обикаля като пчеличка из кабеларки и шанаджийски сайтове с абсурдното си непознаване на тематиката, с която се занимава от 3 десетилетия, намери пристан при Дългия, което се оказа жестока грешка.
"Слави не е човек, който обича да си признава грешките, но Крум го хвърля в истински ужас. Добре, че си бръсне главата, иначе щеше да си оскубе всички косъмчета от яд, че му е дал работа", споделиха хора от екипа.
Крум Савов обаче е сред учредителите на партията му "Има такъв народ" и тв босът не искал да му набие шута, за да не дава поводи за клюки и присмех на гърба на новосформираното движение. Учиндолският шоумен дори се посъветвал с най-близките си хора от екипа как може да се раздели със спортягата под лицеприятен претекст.Гафовете на Крум в предаването му "На ринга" следват един след друг, като върхът беше миналата седмица, когато обяви легендата Златан Ибрахимович за футболист на Интер, вместо на градския съперник Милан, където всъщност играе. Прекъсва събеседници, потъва в отвлечена логорея, но най-много дразнел шефа си с външния си вид. Окльощавелият до неузнаваемост от диети Крум на стари години прилича на късния Петко Бочаров, а стилът му на обличане е по-подходящ за джогинг в парка, отколкото за ефир. "Моля ви, спасете ме от този дядка1", изплакал Слави пред сценаристите си.

Публикувана на
21 Февруари 2020 година