Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

6 камъка, които пазят от негативни енергии

Видяна: 44000 пъти

Завист, гняв, срещи с хора, след които се усещаме неспокойни, понякога ни боли главата, не спим спокойно... Отрицателната енергия е край нас, дори понякога да не се замисляме.Тя отслабва нашата положителна нагласа, което нарушава нормалния ни ритъм, влияе на комуникацията. За щастие има камъни, с които ни е дарила природата, с чиято помощ можем да противодействаме на тези негативни вибрации.

Черен турмалин
Черният турмалин е мощен камък за защита и е „задължително“ да го имате. Той е един от най-добрите за отблъскване на негативните енергии и за насърчаване на по-положителната емоционална нагласа. Причината черният турмалин да е толкова силен е, че той превръща отрицателната енергия в положителна. Действа като метафизично силово поле около вас. Спомага за активиране на връзката между кореновата чакра и земята, предпазвайки от недоброжелатели и негативни нагласи. Също така прочиства застоялата енергия във вашата среда.
Кианит
Много интересен камък, който пази от манипулации. Той принадлежи на гърлената чакра и чакрата на третото око. Кианитът ще ви даде сили да говорите честно, като същевременно да повишите вашето самочувствие и по този начин да балансирате вашите емоции и реакции, особено тогава, когато някой с отрицателна енергия се опитва да ви навреди.
Опушен кварц
Красив камък, който осигурява духовна или психическа защита. Той може да разтвори полетата на отрицателната енергия, причинени от мисли като гняв и негодувание.
Аметист
Аметистът има висока вибрация и може да защити енергийното ви поле от негативността, ако някой отправя към вас психически атаки. Носете го като бижу, защото има висока положителна вибрация. Той насърчава спокойствието и вътрешната сила.
Флуорит
Това е камъкът на прозорливостта и уменията. Същността на флуорита е защитна. Така че, ако се борите с нежелани външни влияния, негативни модели на поведение или стрес, флуоритът е вашият камък. Той ще защити вашата аура, особено от хора, за които усещате, че нямат добри намерения към вас.
Хематит
Хематитът, с високото си съдържание на желязо и метален блясък, не действа като другите камъни за защита. Той е камък за ума. Може да го направите част от живота си, ако сте импулсивни, нямате фокус, лесно се разсейвате. /az-jenata.bg

Публикувана на
21 Февруари 2020 година