Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Мадам Мулти ще омъжва щерка

Видяна: 12993 пъти

С втори зет ще се сдобие до края на годината Дарина Павлова. Вдовицата на основателя на "Мултигруп" Илия Павлов ще омъжи малката си дъщеря Паола, а приготовленията за сватбата вече са започнали, научи HotArena. Бъдещият зет на милионерката на име Даниел е родом от столицата на Колумбия - Богота. Любовта му с Паола пламнала във Вашингтон.
Любопитното е обаче, че се познават от ученическите си години, дори първата им целувка била в 7 клас. Чак след години обаче двамата узрели за сериозни отношения. На първата им среща, на която представила избраника си на своята майка, младият мъж очаровал бъдещата тъща. Колумбиецът угаждал всячески на Паола и не давал косъм да падне от главата й.
Със сигурност сватбата на Паола и Даниел щяла да бъде в Америка. Самата тя е родена във Вашингтон и целият й живот е преминал там, затова и не изпитвала носталгия и привличане към България. Паола настоявала церемонията да не бъде помпозна като на сестра й, която се омъжи в Италия, а тържеството бе отразено от всички местни медии.
Чаровната брюнетка никога не е парадирала с фамилията си, точно обратното - води скромен начин на живот, не лежи на богатството на баща си, а сама изкарва прехраната си. От години е инструктор по йога и рейки мастер, и води семинари не само в Щатите, но и по света. От персоналния й сайт в Интернет става ясно, че желаещите да практикуват йога с нея индивидуално или в малки група, й заплащат по 75 долара на астрономичен час, пише Ретро.

Публикувана на
21 Февруари 2020 година