Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Адвокат с такса 15 бона само за консултация ще защитава жената на Божков

Видяна: 102200 пъти

Мастит адвокат ще брани от обвиненията на прокуратурата в съда жената на Васил Божков - Елена Динева. Трендафил Трендафилов е един от най-скъпоплатените защитници у нас, като от неговите пледоарии и събиране на свидетели и показания са се ползвали както мафиоти, така и държавни лица от най-висок ранг.
Той работи често в тандем с друг топ негов колега - Людмил Рангелов.
По информация на негови клиенти адвокатът с име на цвете прибира по 15 бона само за консултация. Надали е случайна високата тарифа на Трендафилов от софийската колегия, като се има предвид, че е бил защитник и на подуправителя на БНБ Цветан Гунев по времето, когато се вихри аферата с гръмналата Корпоративна търговска банка на Цветан Василев, както и на Големия Маргин - Красимир Маринов по делото, възбудено от 2010 г. за подготовката на 3 убийства.
Трендафил Трендафилов е бил адвокат и на Владимира Янева по делото "Червей" във връзка с обвиненията, че е разпореждала използването на специални разузнавателни средства, когато те са превишавали срока, предвиден от закона. Тогава той губи делото, тъй като Янева е осъдена условно. лупа

Публикувана на
21 Февруари 2020 година