Новина от категория България
Архив на публикациите

Слави държи охрана, за да следи да не подхвърлят дрога в колата му

Видяна: 28609 пъти

Слави Трифонов няма панически страх от атентати, каквото впечатление оставя многобройната му охрана. Задачата на пазвантите не е да го бранят от наемни убийци или досадни почитатели, а от провокатори. Убеден е, че има хора, готови да му подхвърлят дрога, за да предизвикат ареста и очернянето му.

„Дълги години ходеше без гардове около себе си. В един момент обаче до него стигна информацията, че определени среди са поръчали да се поставят тайно наркотици в колата му. Тогава много се притесни и започна да си търси гавази”, споделиха от антуража му. И допълниха, че противно на носещите се слухове, никога не бил пробвал кокаин. Не шмъркал от белия прах, защото не искал мозъкът му да е размътен. По същата причина не употребявал и алкохол.
Страдал от хипохондрия и си давал сметка, че ако пийне или се надруса, психиката му ще се влоши още повече. Ненавиждал около него да има наркомани и преди време уволнил двама свои служители, за които научил, че ползват кокаин, когато се забавляват в дискотеките.
Притеснен, че злонамерени типове ще му подхвърлят наркотици в колата, за да бъде арестуван и публично унижен, своевременно взел мерки и решил да увеличи драстично броя на бодигадовете си. Докато събирал охранителната си бригада, с варденето на автомобилите му от наркопровокатори се нагърбили членове на творческия му екип. Сценаристите, актьорите и музикантите дежурели на смени в лимузините и джиповете. Само балерините и Ванката не давали наряд – реквизиторът бил пожален, защото се разсейвал и нямал данни за пазач.
„Трифонов и до днес не се чувства добре, когато е заобиколен от гардове. Той така и не може да свикне с тях, пък и те са му голям разход – за заплатите им отиват десетки хиляди левове. Дори недоумява как е възможно да има хора, които си наемат охрана само и само, за да си придават важност. В неговия случай телохранителите са необходимост, тъй като все повече стават лицата, желаещи дискредитирането му”, коментираха източниците ни. Дългия бил мнителен и за собствената си охрана – на всеки 6-7 месеца ги пращал на детектор на лъжата и периодически сменял по някой от служителите си.

Публикувана на
20 Февруари 2020 година