Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

И Кикерезова наля бюст

Видяна: 22021 пъти

Сексапилната синоптичка от БНТ Ева Кикерезова има импланти. В това са категорични наблюдателни фенки на „Черешката на тортата”, които не пропускат да коментират перфектната фигура на многодетната майка.
Да, има три деца и изглежда перфектно. Една от причините за това са именно пластичните подобрение в областта на гърдите, на които блондинката не отдавна се подлага. Не крие, че в миналото е била доста по-плоска. От профила й във Фейсбук ясно може да се разграничи периодът преди и след силикона.
Кикерезова ляга под ножа, за да подобри визията си не само заради бременностите и кърменията. Самата тя не е коментирала до момента интервенциите си. Факт е, че след раждането на трето дете тя изглежда повече от зашеметяващо и дава повод да бъде оплювана от завистници в майчинските групи. Според източници на „България днес”, подкопава основите на бъдещето си, като работи на друго място. Освен като синоптичка в телевизията, тя се подвизава и като медиатор. Това никак не пречи на основната й професия, но както самата казва, това е нещото, което би искал да развие в бъдеще.

Публикувана на
19 Февруари 2020 година