Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Спортна журналистка влудява Неапол

Видяна: 42960 пъти

Италианската спортна журналистка Флориана Месина постоянно е в устата на хората, а след всяка нейна публикация в социалните мрежи, има редица коментари, някои от които не са и толкова за пред хора.
Освен с познания в света на футбола, впечатлява и с доста пищни форми, които не се свени да показва във всеки един момент. "Сърцето ми бие само за Наполи!", признава Флориана, след като публикува в социалните мрежи снимки с екипа на южняците от Неапол. Един от фотосите събра 300 000 харесвания в Инстаграм за броени минути.
Тя е коментатор в едно от най-гледаните спортни предавания на Апенините. Откроява се с комуникатинвност, познания и прекрасен външен вид. Феновете на Наполи искат тя да бъде и кръстница на отбора, а също така и да освети екипа на небесносините.
„С удоволствие бих приел да бъда кръстница на Наполи - заявява Флориана. Да дам морален принос за клуба и за феновете, както и за всички служители, които правят толкова много през последните години, за да спечелят Шампионската лига и, може би, да триумфират скоро и със Скудетото в Италия. В неделя често ходя на стадиона, обичам да коментирам напредъка на играта с неаполитанските си приятели и ги аплодирам неудържимо", казва Месина. /лупабг

Публикувана на
19 Февруари 2020 година