Архив на публикациите

Как си пасвате в търсене на любовта

Видяна: 11346 пъти

Да, нека най-накрая да стане ясно с коя зодия си подхожда нашата собствена. Защото с много хора можем да се смеем и да ни е забавно, но за кратко. Когато дойде време за сериозните неща, просто с тези същите не се получава. Но има други зодии, с които си пасваме перфектно за дългосрочна връзка, която може да прерасне в нещо повече.

Овен
За авантюра: Ако искате страст в краткосрочен план, Везните са вашият зодиакален знак. Щом срещнете представител на тази зодия, веднага ще почувствате взаимно сексуално привличане.
За връзка: Когато искате да градите сериозна и стабилна връзка, подходящ за вас е представител на зодия Лъв. С него ще бъдете емоционално съвместими, ще бъдете грижовни един към друг, добри приятели и добри любовници.
Телец
За авантюра: Телците са чувствителни и горещи в любовта. Ето защо, когато пред тях се изправи възможност за авантюра, искат да попаднат на човек, който да отговаря на този горещ темперамент. Подходящ би бил представител на зодия Скорпион. Желанието и силното привличане е двустранно. Със Скорпион ще имате наистина незабравими моменти.
За връзка: Девата е зодиакален знак, с който веднага ще усетите, че сте на една и съща вълна. Няма да ви доскучае с партньор представител на този зодиакален знак.
Близнаци
За авантюра: Вие се нуждаете от постоянно разнообразие и разпалване на страстта, което само един Стрелец може да ви даде. Той ще ви предостави свободата, от която се нуждаете.
За връзка: От друга страна Близнаците са хора, които обичат дългите, смислени и философски разговори. Имат нужда от човек до себе си, който постоянно да ги кара да се усмихват, но и да усетят истинския смисъл на думата любов. Затова, уважаеми Близнаци, открийте вашия представител на зодия Везни.
Рак
За авантюра: Емоционалните и чувствителни Раци трябва особено да внимават с представителите на зодия Козирог. Истинска експлозия от страст. Може да усетите сигурност в тези краткосрочни взаимоотношения, затова пазете лесно ранимото си сърце.
За връзка: С представител на зодия Скорпион бихте имали чудесно партньорство в любовта. Разбирате се без думи и двата зодиакални знака се нуждаят от сигурност и могат взаимно да си я дадат.
Лъв
За авантюра: С представител на зодия Водолей ще имате бурни и запомнящи се взаимоотношения. Пред вас се откриват възможности за пътувания, по време на които да дадете свобода на вашите сексуални желания.
За връзка: Идеалният партньор за вас е Стрелец. Приключенски дух, неудържима страст, темперамент и дълбоко разбиране на вашата същност.
Дева
За авантюра: Много приятни моменти, прегръдки и летни забави може да ви предложи представител на зодия Риби.
За връзка: С Козирога ще усетите търсените внимание, подкрепа и разбиране. Както Девата, така и Козирогът са романтични и нежни. Връзката между двата зодиакални знака е възможност за споделяне на истинската любов.
Везни
За авантюра: Овенът ще пробуди във вас страстта, а вие ще го привлечете като магнит. Не се съмнявайте в сексуалните способности на представителите на тази зодия. Те винаги знаят как да задоволят партньора си.
За връзка: Ако сте зодия Везни за вас подходяща половинка за сериозна връзка би бил един Водолей. Приключенски дух, нестихваща любов и предизвикателства. Така може да бъде описан любовният ви живот.
Скорпион
За авантюра: С представител на зодия Телец ще имате много горещи моменти между чаршафите.
За връзка: Рибите са подходящ партньор за Скорпионите за дългосрочни връзки. Чувства, романтика и нежност. Рибите знаят как да ви угодят и това определено ще ви допадне.
Стрелец
За авантюра: Палавите Близнаци ще ви въведат в света на любовните изкушения. Въпреки многото различия, имате и много допирни точки, но те не са достатъчни за сериозна връзка.
За връзка: За сериозно обвързване потърсете някой Лъв. Във връзката ви ще има много динамика, точно каквото и двамата търсите.
Козирог
За авантюра: Чувствителният Рак ще ви спечели още от първия миг. Ще пламне страст, неустоими желания. Сексът с Рака няма да ви омръзне бързо.
За връзка: Стабилна и надеждна връзка може да изградите с Телец. Двамата сте сериозни в любовта, което е предпоставка да бъдете верни един на друг. Очаква ви хубаво бъдеще.
Водолей
За авантюра: Неочаквани моменти и страст може да изживеете с представител на зодия Лъв. В същото време чувствените Раци привличат неудържимо вашето внимание. Но за Водолеите, които са големи флиртаджии, това е съвсем нормално.
За връзка: С представител на зодия Близнаци имате много добри причини да опитате да изградите сериозна връзка. Вашите възгледи за живота се доближават, обичате разнообразието, страстни сте в любовта.
Риби
За авантюра: Въздържаната Дева ще ви привлече като магнит и няма да може да ѝ устоите. За краткосрочни флиртове Близнаците също са подходящи.
За връзка: С Рака лесно ще постигнете хармония и конфликтните моменти при вас ще са рядкост. Връзката ви ще бъде изпълнена с взаимно уважение, разбиране и романтика. /дарик

Публикувана на
18 Февруари 2020 година