Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Гальо Вафлата без фабриката за вафли заради Галена

Видяна: 34120 пъти

Галин на Галена се оказа без прословутата си фабрика за вафли. Търновският бизнесмен, известен като Гальо Вафлата именно заради бизнеса със сладки изкушения, който уж върти, изобщо не е това, за което се представя.

Мъжът на Галена всъщност живее нашироко благодарение на парите на майка си. Бърза проверка в търговския регистър показва, че фабриката за вафли, с която се перчи, всъщност е на... майка му и друг съдружник.
Той не фигурира нито като собственик, нито като съдружник. Неговото известно име излиза само като управител на заведения. Очевидно майка му е преценила, че заради афинитета на сина й към чалга певиците и алкохола, е по-добре да държи доходоносния бизнес далеч от него. И да не му дава нищичко.
Не е тайна, че за Гальо Вафлата се заговори покрай първия му брак - с фолк певицата Десислава. Отношенията им не просъществуваха дълго, но пък Галин бързо се насочи към следващата чалгаджийка - Галена. Тя не успя да го закара пред олтара, но пък набързо му роди две деца.
Очевидно обаче изборът на снахи не се нрави на майката на бизнесмена и тя го е отрязала от семейния бизнес. Заради което той се принуди да развива кръчми, в които половинката му да пее за без пари. /хотарена

Публикувана на
17 Февруари 2020 година