Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Британско училище в Пловдив, посрещат с усмивка, чай или кафе

Видяна: 22240 пъти

След успеха си в София, в края на 2019 Британското училище отвори филиал и в Пловдив. Приемат се деца между две и десет години. От новата учебна година ще се отворят и прогимназиални класове. Учениците на BSS в София са между две и осемнайсет години. Най-големите при завършването си вземат International Baccalaureate дипломи, които отварят врати към най-престижните университети в света.
Пловдивският филиал се намира в Марково, в полите на Родопите. За учениците, които живеят в Пловдив и региона има организиран транспорт.
Близо е до ски пистите през зимата и до пътеките за планински преходи. Перфектното място е за лятно училище, което започва на първи юни. Деца от Пловдив и региона могат да се потопят в една различна атмосфера. Да научат английски. Да се забавляват и да станат част от една международна среда. Едно преживяване, което не биха могли да имат в класическата учебна институция.
Няколко пъти в годината се организират и дни на отворените врати. В този период всеки може да посети училището и да види нагледно как се прилага британската учебна програма. Освен това, в BSS Пловдив винаги ще ви посрещнат с усмивка и чаша ароматно кафе или чай. Понякога има дори и курабийки. Можете да запазите час за посещение и да научите повече по следните начини:

Марина Терзийска
Прием и Администрация
+359 889 910 910
office@bsplovdiv.bg
www.bsplovdiv.bg

Стефан Кънев
Маркетинг и Реклама
+359 882 210 210
marketing@bsplovdiv.bg
www.bsplovdiv.bg

Публикувана на
17 Февруари 2020 година