Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Шокиращи месечни издръжки на холивудски звезди

Видяна: 13786 пъти

Много от холивудските бракове свършват с развод. Тогава настава един доста неприятен момент - съд за издръжка, подялба на имуществото. Какви суми плащат някои известни личности на бившите си половинки за децата?

Бритни Спиърс
Певицата изпраща по $20 000 всеки месец на бившия си съпруг Кевин Федерлайн за двете им деца Шон и Джейдън. А след като получи психически срив, сумата бе увеличена с още $5000.
Еди Мърфи
Актьорът има десет деца, но това от певицата Мел Би му излиза най-скъпо за издържане. Връзката между Еди Мърфи и певицата от „Spice girls” не продължи дълго. Дълго време, след като се роди дъщеря им Ейнджъл, той не я признаваше. След ДНК тест Мърфи се увери, че момиченцето е негово. Днес той плаща по $59 960 на месец за издръжката на Ейнджъл.
Чарли Шийн
Актьорът има четири деца. Две от тях са от актрисата Дениз Ричардс, на които изпраща по $55 000 на месец. Другите две деца са близнаци от актрисата Брук Мюлер, на които също праща по $55 000 на месец.
Том Круз
Том Круз и Кейти Холмс се разведоха през 2012 г. след пет години брак. Двамата имат дъщеря Сури, на която Круз изпраща по $33 000 всеки месец.
Мик Джагър
Фронтменът на "Ролинг стоунс" има осем деца. Последното се роди, когато той бе на 72 години. Джагър е задължен да изпраща по $15 000 на месец на най-малкото си дете Девро Джагър. /дарик

Публикувана на
17 Февруари 2020 година