Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Жената Слънце лекува болести за 7 дни

Видяна: 32560 пъти

Стоянка Недева от Бургас е сред най-прочутите лечителки у нас. Сред жителите на морския град е известна като Жената Слънце. Нарекли я така, защото лекувала с феноменалната си енергия и с цялата си душа.
Местните разказват, че е спасила десетки хора, при това без лекарства и отвари. Пред дома й винаги било пълно с народ, а опашките се виели от сутрин до пладне. Посрещала всеки с блага дума и широка усмивка. Рядко имало такива, които да си тръгнат без облекчение на проблеми още на мига. В повечето случаи болестите, при които помагала, отшумявали като по чудо още през следващите седем дни.
Не признава хапчета или друга химия. Разчита само на ръцете си, където всъщност била концентрирана нейната свръхестествена сила. Признава, че има болести, които не иска да лекува. Не че не може, но така се меси в делата на Бог. Сред заболяванията са тези, свързани с очите. Както и с детската церебрална парализа. С всичко останало по нейни думи може да се справи.
„Когато пациентът легне на кушетката, само с едно замахване на ръка усещам проблема му“, казва Жената Слънце. „Има ли тръпнене по пръстите си, значи в организма му има гной. Усещам ли хлад по дланите си, касае се за настинка. Много ли е топлината, тогава в организма на болния се развива някаква инфекция“, допълва тя.
Срокът на лечение продължава максимум седем дни. Най-важното е, че винаги и сама „напипва” проблема, без хората да са й споделили предварително от какво страдат. Често се случвало да разгадава и диагнози, които специалистите не са могли да открият. /ретро

Публикувана на
17 Февруари 2020 година