Новина от категория България
Архив на публикациите

Чакърдъкова броила 1 милион за автобус със спалня

Видяна: 26535 пъти

Фолклорната легенда Николина Чакардъкова пътува из страната заедно с целия си екип с луксозен мегалайнер, досущ като някоя световна звезда. 2-етажният автобус е оборудван с мини кухня, салон за забавление, гардероб, салон за почивка, кино зала и специален офис.
Всеки от танцьорите на Чакардъкова разполага с легло-кресло. Най-много обичали да си правят пуканки и да гледат филми на огромните плазми в рейса. В него се пуши, но се влиза само по пантофи.
Музикалната звезда показа подвижната си къща по време на участието си в кулинарното предаване „Черешката на тортата”. Гостите й бяха закарани от София до родния й дом в Гоце Делчев с луксозния мегалайнер.
„Първи в България купихме такъв автобус, само за да ни е комфортно. Той ни е като втори дом, в него ни минава живота. На първия етаж е разположена кухнята, гардеробната и кътът за пиене на кафе. На втория е зоната за релакс. Всяко едно кресло се разтяга и се превръща в спалня. Така всеки има възможност за една пълноценна почивка”, обяснява изпълнителката на „Сватба е”.
Направила луксозната си придобивка за около 1 млн. лв. В Европа имало само още един такъв и в него се возел певецът Брайън Адамс, когато пътувал по интернационални турнета. Народната певица предпочела да инвестира в мегалайнера, отколкото при всяко участие из страната или в чужбина екипът й да търси хотел за нощувка. След концерт трупата се натоварвала на дългия автобус и тръгвала на път към вкъщи. Обслужват я трима шофьори, но освен водачи те са и част от танцовия ансамбъл на Чакардъкова, пише Уикенд.

Публикувана на
17 Февруари 2020 година