Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Най-красивият арабин в света потресе мрежата, разбра се, че има съпруга

Видяна: 49440 пъти

Омар Боркан Ал-Гала е обявен за най-красивия арабин в света. С право той може да се нарече секс символ на арабския свят. Той е поет, фотограф и модел от Ирак и всички жени от Близкия Изток въздишат по него. Красотата му дори накара властите на Саудитска Арабия да го изгонят от страната, тъй като прекомерната му привлекателност се отразявала зле на местните момичета и жени.
Омар буквално се къпе в лъчите на женската любов и внимание. Не минава и ден, в който някоя жена да не му признае чувствата си. Разбира се това се случва на неговата страница в социалните мрежи. Момичетата с удоволствие общуват с ориенталския хубавец. А някои му дават скъпи подаръци като коли, бижута и дори къщи.
Всяка негова лъчезарна усмивка в реклами или на модния подиум струва на агенциите милиони долари, които успешно попълват сметките му. Луксозни къщи в Дубай, Ванкувър, голям парк от туниговани чуждестранни автомобили - не можете просто да изброите и да си представите какво притежава днес арабинът, който според източната традиция трябва да се отрича от материалния лукс.
И сега стигаме до най-болезнения и нервен въпрос за хиляди жени: коя все пак е жената до красивия Омар? Заради отговорът огромна въздишка на разочарование премина през Близкия изток. Оказва се, че горкият Омар има съпруга. Засега поне е само една. /блиц

Публикувана на
16 Февруари 2020 година