Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

„Кауфланд“, не унижавайте българите!

Видяна: 36760 пъти

Мъже на различна възраст се влачат по пода и със сълзи на очи повтарят: Колата, колата… Те умоляват, сякаш животът им зависи от това дали ще спечелят кола. Нея я обещава реклама на веригата магазина Кауфланд.

Това, което се вижда и чува в рекламния клип е стряскащо унижение не само за клиентите на магазина, но и за всички българи, които са принудени да я гледат много пъти на ден.
Купувайте от нас и ще спечелите една от трите коли, които предлагаме - провокира кампанията на мениджърите.
Стремежът към повече оборот и печалба е естествен и в основата на всеки бизнес. Разрешени са почти всички средства за привличане на вниманието, но все пак има граници, които не бива да се прекрачват. Унижението и подвеждането са част от тях.
Не се подигравайте с хората, които пазаруват и оставят в магазините ви своите пари. Уважавайте клиентите, не ги унижавайте с безумното хрумване на някакъв рекламен „експерт“ мъже да се влачат по пода с обезумели погледи и вопли… Това повече отвращава, отколкото привлича. Компанията Кауфланд е доказала своето място на пазара. Няма нужда от подобно оскърбително подценяване на аудиторията.
Къде е СЕМ обаче? /фрогнюз

Публикувана на
16 Февруари 2020 година