Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Софито в съчетание между комбинезон и месарска чанта, Виктор Николаев в цветове за кухня

Видяна: 26280 пъти

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.
Райна разсмива в пепитено
Този плат коронавирус ли е изкарал или е сложил короната преди вируса на естетическата си немощ…Дали това е корона или една добре изглеждаща тава, посочена за шапка? Или пък е мини ски писта, по която писка и се спуска това безгрижно пепитено, идващо може би от 60-те. Много повече бих възприел този стил за почитателка на Бриджит Бардо или Патриция Каас, но при представител на попфолка това ми изглежда от тъжно по-тъжно. От друга страна и доколкото ми е известно, световната мода отдавна не е придавала значимост на този десен и хрумването на Райна може да и донесе моден Оскар. Вижте как това се случи с един корейски филм, защо приз да не отиде и в Сандански, например. Харесвам статичната симетрия на кадъра, в който се налагат устни, така начервени, че няма как да не бъдат намерени. Бих обагрил гласът и в синьо, но как да го намеря, кажете ми… Иначе всичко това е много по-позитивно от гледна точка на чувството ни за хумор и аз лично благодаря на певицата, че ме накара да се засмея.
Софи Маринова – съчетание между комбинезон и месарса чанта
Юруш на пайетите съветва нещото съчетало в себе си комбинезон, месарска манта и туника. Облечено от Софи Маринова то добива още по-интересни качества, сравними само с произношението и на английски. Под „нещото” шепне тъжният чар на блуза с поло яка, задушаваща ситуацията с незаслужена сила. Пред всичко това виси гердан пред който всякое изповедание може да произнесе молитва за по-добър вкус. Прическата на добрата ми приятелка е така провиснала на една страна, че на човек може да му хрумне, че е запокитена от недоволна почитателка. Не виждам това по китката и татуировка ли е или спомен от последния и спор с Гринго.
Виктор Николаев в цветове като за кухня
Една гиздава модна огърлица в левия край на която грее истински диамант в лицето на Гергана Малкоданска. Нека комплиментите ми към нея не ви подвеждат, защото следва синтез на преживяните ми от гледката емоции. Богомил Грозев е с вратовръзка напълно прилепваща към презимето му. Нея я грози опасност да бъде взета за такава, свалена от ватманска или шофьорска униформа. Сакото издава скромен естетически опит, но пък усмивката заличава това с едно движение. По-нататък виждаме Виктор Николаев с цветове неподходящи дори за кухня със скромен бюджет. Може би разчленено и разпратено по всички краища на света, облеченото ще намери своите ешове и почитатели дори. Колежката му потъва измежду редакционни папки и чаши в своето черно, което подхожда телевизионно само ако е чер пипер в гозба на Варвара.
Емилия настоява „оранжево небето”, та „оранжево небето”…
Оригинална гледна точка, ако си съвременник на съветската песен Оранжево морето… Певицата Емилия сякаш със задоволство илюстрира този шедьовър и го осъвременява с модерна стойка, очила и прическа. Не съм проверил, но ще го направя, но може госпожата да прави кавър на песента, с което ще си обясня дословните оранжеви мотиви в естетическото и решение. Лилавият кант е доста смело решение предвид, че такава комбинация не се е случвала от първите награди за попфолкпевци и то когато лелката на тоалетната носеше лилаво сабо а жената на шефа на охраната- оранжев шал. Черният корсаж или боди, така чудесно се връзва с черните прокарали корени в косите, че човек си казва- Аферим, Еми, бамбашка работа. Очилата, които за малко не си купих и аз са наистина фантастични, само че за друго лице, в друг естетически замисъл и може би- в друга галактика. Навитите ръкави не са никак модни, бих препоръчал те да са спуснати малко над кокалчето на китката и ако са разкроени биха съдействали за една отлична гледка. Не зная това зад Емилия картина ли е или е опит да и се придаде ореол на вселенска святост, но ако е последното, то означава ли това, че ще я видя на някое летище тръгнала с това…

Публикувана на
15 Февруари 2020 година