Архив на публикациите

По номера на дома ви се разбира съдбата ви

Видяна: 24840 пъти

Всяка къща си има свой номер. Всъщност цифрите закодират какво точно ще се случи на живущите в този дом. Проверете какво означават за вас и бъдещето ви вашите. Ще получите вашето число, като съберете всички числа от номера на апартамента си. Например, ако живеете в жилище номер 15, то събирате 1+5=6. Така ще получите нужната цифра. Важно е да сведете до единично число (1-9).

1

Това символизира новото начало и лидерството. Това е числото на Слънцето. Хората живеещи в жилище белязано от това число обичат приключенията, поемането на рискове и силните емоции. Те често са в тесни жилища и обичат свободата. Амбициозна са, имат успешна кариера, но понякога се увличат и злоупотребяват с властта си. Може да проявяват егоизъм.
2
Две е числото на Луната. Това означава, че има известна мистика в живота им. Такива хора могат да чуят чукане или шумолене в дома си, но не бива да се плашат. Най-вероятно си имат духче. 2 символизира и единството на мъжа и жената, от които се ражда любовта. В такъв дом преобладават съгласието и уюта.
3
Това число е повлияно от Юпитер. В такива къщи живеят педанти и перфекционисти. Те са свикнали да систематизират и орган изират всичко в живота си. Жилища, белязани с числото 3, е препоръчително да се дават под наем на учени, учители или студенти.
4
Жилищата с това число попадат под влиянието на скритата планета Раху, която не съществува в нашата галактика. Значението на числото обаче е доста земно - прагматизъм, баланс, стабилност. В такава къща царува просперитет и хармония. Всички проблеми се решават сякаш сами.
5
Пет е ръководено от Меркурий. Това число показва, че в този дом често идват гости. В такива жилища обикновено живеят общителни и гостоприемни хора или пък многодетни семейство. Обикновено в такива апартаменти има бохеми, бизнес лидери или известни личности.
6
Това е числото на Венера. В жилище, което е под този номер, между обитателите му винаги ще цари богатство, любов и хармония. Такъв апартамент наистина ще привлече много положителна енергия и карма на собствениците му.
7
Хората, които живеят в жилище под този номер, направо са си спечелили билет от лотарията. Те винаги ще имат късмет. Дори и да им се случат неприятности, то те ще намерят лесно и бързо решение, което ще доведе след себе си минимални загуби за собствениците на къщата.
8
Домове с доминираща осмица са покровителствани отново от Юпитер - това е основната планета. Хората, живеещи в тях едва ли ще се разболеят. Белязани са от крепко здраве. Те с лекота ще могат да се реализират в избраната от тях област.
9
Девет символизира мъдростта и завършва цикъла. Хората, живеещи в такъв дом, имат философски манталитет, но и са силно емоционални и чувствителни. Те проявяват милост и емпатия към другите, дори към бездомните кучета и котки, които може постоянно да хранят и обгрижват. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
15 Февруари 2020 година