Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Тризначките я карат като в латино сериал

Видяна: 26901 пъти

Отношенията на най-известните тризначки в България - Вяра, Надежда и Любов, които добиха популярност покрай участието си преди години в риалити формата "Биг Брадър" днес са направо на нож една с друга.
Потресаващият обрат в отношенията им изуми всички в социалната мрежа, където най-често се случват скандалните словесни атаки.
"Помаче" – така тризначката Надежда нарича своята 1-годишна племенница.
"Помаците ще представят помачето в Рим... Моля се на Господ за тях - каква агресия са", продължава коментара си за почивката на сестра си Любов и семейството й в Италия Надежда.
Не е ясно кого от двамата Хоуп Станчева (както вече се нарича Надежда, б.а.) визира като българо-мохамеданин - сестра си или мъжът й, имайки предвид, че самата тя счита себе си за осиновена и нечистокръвна тризначка.
"Гадни проститутки от "Люлин"... Дошли тук, в Лондон, да ме тормозят! Ще ви побъркам долни вещици!!! Този път ще ги изгоря живи и никой няма да ме съди…", продължава с ругатните в социалната мрежа Надежда, а думите й са насочени към майка и дъщеря от България, които й предложили подслон в Лондон, но впоследствие й искали голяма сума за наем.
Сагата с тризначките прилича досущ на латино сериал, но от най-абсурдните. Докато Вяра и Надежда все още живеят в църква и спят на земята, сестра им Любов се радва на охолство заедно с мъжа си и 1-годишната си дъщеря./show.blitz.bg

Публикувана на
15 Февруари 2020 година