Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Каквa съпруга си търси „много самотен“ милионер

Видяна: 47121 пъти

„Много самотен“ милионер си търси „подходяща кандидатка“ за брак и създаване на семейство, след като години наред се е фокусирал основно върху натрупването на състоянието си. 41-годишният Анди Скот от Портсмът, чието богатство се оценява на 25 млн. паунда (29.9 млн. долара), иска да срещне „специален човек”, който е свободен да прекарва летата в плаване из Средиземно море, а зимите на ски в Алпите.
Бизнесменът, който е основател, собственик и председател на базираната в Лондон инвестиционна компания REL Capital, твърди, че преди това е бил „женен за това да успява“, но сега иска да се запознае със земна, „красива“ жена, с която да прекара живота си.
Желанието му е да намери жена, която също е успяла и богата, защото равнопоставеността във връзката е важна за него. „Намирането на равнопоставен партньор става по-трудно, когато започнеш да се справяш добре в живота“, казва Анди. „Групата от подходящи кандидатки бързо намалява и намирането на човек, който е финансово независим дотолкова, че да може с кратко предизвестие да излезе да плава с яхта или да прекарва лятото в Южна Франция, е трудно. Не искам да подкрепям финансово някого още от началото на връзката ни, така че да спре да работи, което очевидно променя фундаменталната динамика в отношенията и равнопоставеността във всяко партньорство и то не към по-добро“, добавя той пред DailyMail.
Последната му приятелка беше Лиз Маккларнън от поп групата Atomic Kitten. Двамата се запознават на сватба през 2016 г., но връзката им се разпада две години по-късно, защото 38-годишната Лиз не обичала да лети със самолет.
Анди успява да натрупа първия си милион до 26-ата си година, но губи всичко по време на финансовата криза, когато е на 30 г. Прекарва последното десетилетие във възстановяването на бизнеса си и не е имал време да се концентрира върху любовта. Притежава всичко, което някога е искал, в това число автомобил Rolls Royce, луксозни имоти в Лондон и Южна Франция, яхта и моторница и дори пилотира частния си самолет из Европа. Но едва след като наскоро започва да посещава сесии по хипнотерапия, той осъзнава, че „на никого не му пука кой е най-богатият човек в гробищата“. /блиц

Публикувана на
15 Февруари 2020 година