Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

На кои жени залагат за Св. Валентин изкласилите момчета!?

Видяна: 25193 пъти

Тийнейджърите са по-взискателни и трудно изброяват с кои пловдивчанки биха пожелали да прекарат Свети Валентин. Престрашават се все пак да помечтаят за своите фаворитки.

Ина СТОЯНОВА

„Моята сестра и Никол от 4Magic тренират канго джъмпс при един и същия треньор. Ще е яко да съм с момиче като нея, може да идем на боулинг или да ме замъкне и мен да тренировка“, казва Красимир. „И четирите са топ красавици, не може ли и с четирите да съм на 14 февруари“, демонстрира „голям апетит“ Симеон от Хуманитарната гимназия.
„Много земна мацка е Радина Думанян, играеше Биляна в „Откраднат живот“, сеща се Атанас. Ако му се случело някога да се запознаят, зарича се да я изненада с актуалните напоследък мечета от рози. Предполага, че много би се зарадвала на по-нетрадиционна среща, например ако е гарнирана с повече адреналин.
В социалните мрежи на голямо внимание се радвала и моделката Стелияна Иванова. Актуалната Мис Пловдив шпори по пловдивските улици с чисто ново порше, което не остава незабелязано от Петьо Николов. „Виждал съм я, но не бих я заговорил. Тя е от друга планета, не би се занимавала с такива като нас“, сигурен е той.
„Аз задължително искам да съм на празника на влюбените с миска, няма значение каква и няма значение коя година“, обажда се по-малкият му брат.
Интерес има и към Иванина Рончева. Момичето е дъщеря на транспортния бос Румен Рончев, което значи, че Мегз трябва да й се води мащеха. Това веднага е гаранция, че един ден с блондинката, независимо дали на влюбените или не, ще бъде запомнящ се.

Публикувана на
14 Февруари 2020 година