Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Любовната приказка на Хоакин и Руни

Видяна: 45840 пъти

Вълнуващата любовна история на носителя на "Оскар" за главна мъжка роля в "Жокера" – Хоакин Финикс и актрисата Руни Мара развълнува публиката, съобщава Bulgaria ON AIR.
Една снимка след церемонията по връчването на статуетките разпали вниманието на целия свят към тях. На кадъра двамата похапват веган бургери, седнали на стълби. Семплата красота на любовта им се превърна в една от най-коментираните теми в социалните мрежи.
Лишени от светска суета, нетипични и мистериозни, те пазят личния си живот ревностно и рядко се появявт в публичното пространство.
Съдбата ги среща през 2012 г. на снимачната площадка на филма "ТЯ", където играят съпрузи. Актьорът се влюбва от пръв поглед, но така и не предприема стъпка, смятайки че чувствата не са споделени. В продължение на няколко годин поддържат приятелски отношения и често си пишат имейли.
Професията ги събира отново през 2016 г. Стават част от лентата "Мария Магдалена", а година по-късно изненадват всички, след като се появяват заедно на връчването на наградите "Златен глобус".
По време на речта си на церемонията, треперещ от вълнение, Хоакин заяви пред целия свят, че обича своята половинка. И въпреки че не коментират отношенията си публично, стана ясно, че са сгодени от миналата година.

Публикувана на
14 Февруари 2020 година