Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Кои мъже са най-желани за ученичките за Св. Валентин!?

Видяна: 27023 пъти

Хасково си има Григор Димитров, а Пловдив - Димитър Кузманов. Успехите му веднага го изстреляха в орбитата на най-желаните пловдивчани, с които тийнейджърките биха прекарали най-романтичния празник „Свети Валентин“.

Ина ВАНГЕЛОВА

Мико може да е втората ракета на България, но в сърцата на момичетата от Търговската гимназия е категоричен номер 1. Наскоро тенисистът гостувал в елитното училище, където обрал овациите. „Най-важното е, че е мъж на място и си държи на думата. Обеща, че ще дойде и не ни подведе“, хвали го Кристина.
Той се превърнал в предпочитана компания за девойките в даскалото заради начина, по който разсъждавал. Не се надувал и пускай по някой и друг майтап. „А външният вид е само бонус“, доволни са фенките му.
Говори се, обаче, че сърцето му не е свободно.
Тийнейджърките са луди, разбира се, и по футболисти. Звездите на „Ботев“ Тодор Неделев и Кристиан Димитров се котират най-добре при „жълто-черните“ познавачки. „Крис е супер висок, по мой вкус, дано не го продадат, че сме загинали“, надява се Симона Антонова. „А Неделев е със статут на легенда и не би предал отбора. Затова с него и мъже биха искали да са на Свети Валентин“, смее се дружката й Мартин.
Сред най-желаните са и двамата сина на скандалния рапър Ванко 1. Също футболисти. По-големият Петър винаги бил център на внимание, защото имал вкус за тузарските коли, които действат като магнит особено около любовните празници.
„Цецо е по-скромен, но за жените няма пет-шест при него. От Николета нагоре ги харесва само“, осведомени са Ралица и Елисавета.
„Бившето гадже на сестра му също си го бива“, информираме се още от запознатите с футбола девойки. Става дума за юношата на „Ботев“ Борис Тютюков, който се прочу покрай връзката си с атрактивната Ивана.
Нито една, обаче, не прояви желание за среща с футболист номер 1 на България Димитър Илиев. Причината вероятно е, че пловдивчанинът е щастливо женен с дете.
„Един Свети Валентин с доктор Енчев няма да е зле!“, пожелава си Валя, а идеята никак не е лоша, защото доктор „Клъцни-срежи“ може да си извае Адриана Лима от всяка. Затова повечкото му години не били порок. Ученичката си представя класическа вечеря на свещи в неговата резиденция, в която на сладки приказки обсъждат родния хайлайф.
В топ 10 на предпочитаните мачовци влизат още много популярни лица от Ютуб като Слави, Стан и Кристиян Танев.

Публикувана на
14 Февруари 2020 година