Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Рапър се извини за заплахи към тв водещ

Видяна: 11773 пъти

Рапърът Снуп Дог се извини за пълна с обиди тирада, в която се оказа, че заплашва водещ на CBS News заради интервю за покойната баскетболна звезда Коби Брайънт. Словоизлиянието на изпълнителя в социалните медии дойде след интервю, което водещият на CBS This Morning Гейл Кинг направи с бившата звезда на женския баскетбол Лиза Лесли, която припомни обвинението за сексуално насилие от 2003 г. срещу Брайънт.
Две грешки не дават правилно решение. Когато грешите, трябва да го поправите”, каза той във видеоклип в Инстаграм, извинявайки се за избухването си. По думите му, действал е под влиянието на емоции, тъй като бил ядосан от въпросите, които водещият задавал.
“Трябваше да се справя по различен от този начин – бях възпитаван много по-добре от това. Затова бих искал да ви се извиня публично за езика, който използвах. Много хора се вглеждат в мен и ме обичат … така че искам да ги уведомя, че всеки път, когато сбъркаш, е добре да се поправиш. Извинявам се. Надявам се, че можем да седнем и да поговорим насаме. Приятен ден.”, допълни Снуп Дог. /монитор

Публикувана на
14 Февруари 2020 година