Архив на публикациите

Кои ще бъдат пазени от висши сили

Видяна: 26230 пъти

Ако все още се чудите какви изненади ви е подготвила съдбата за тази година, е добре да знаете, че според астролозите за 4 зодии проблемите през годината няма да са толкова ужасни! И всичко това, защото висшите сили ще бдят над тях през цялата година. Късметът и успехът няма да ги изоставят, а проблемите и неприятностите често ще ги заобикалят. Ангелите ще ги защитават, ще ги водят по правилния път и непрекъснато ще им подсказват, че са до тях! Ето ги и късметлиите:

Овен
През 2020 г. подаръците на Съдбата буквално ще завалят от небето. Това ще бъде една наистина успешна за година! Но за да не ви се завърти главата от толкова много успехи, ще трябва да се научите на сдържаност и мъдрост.
Рак
Раците винаги са се славили със своята предпазливост. През 2020 г. висшите сили ще направят интуицията им още по-силна. А това ще позволи на представителите на този знак да рискуват на едро. И, разбира се, да печелят!
Дева
Ангелите ще ви пазят буквално във всичко. Затова и не се изненадвайте от фантастичния си късмет! Той ще ви връхлети още в самото начало на годината и няма да иска да ви напусне чак до края на 2020.
Стрелец
Астролозите обещават на Стрелците година, изпълнена с ярки и радостни събития. Те ще бъдат толкова много, че дори и на най-големите и непоправими оптимисти, каквито са представителите на този зодиакален знак, ще им се стори, че всичко това не е случайноИ ще са дяволски прави! През 2020 г. вашите ангели хранители ще бъдат плътно до вас и ще ви водят по най-безопасните пътища на живота. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
14 Февруари 2020 година