Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Какво ни разкриват звездите за Свети Валентин

Видяна: 30560 пъти

Ето и какво вещаят звездите за различните зодии на 14 фавруари според специалния хороскоп, който Азарей изготви.
ОВЕН
Вие ще сте топли и общителни. Ще съумеете да заредите деня с жар и да превърнете вечерта в една романтична авантюра. Има вероятност да получите скъп за сърцето ви подарък. Флиртът е в главата ви и инициативата ви носи ползи.
ТЕЛЕЦ
Вашата духовитост ще даде сили да разбиете ограниченията със здравите си рога. Внезапно ще проявите импулс за промяна. Искате да бъдете страстни и пробивни. Желаете да сте с любимия човек надалеч или на някое тайно и уединено място.
БЛИЗНАЦИ
Любовта може да ви изненада сред приятелския кръг. Външният вид на партньора ще провокира вашите мисли и желания. Чувството ви за хумор ще бъде решаващо за вашата атрактивност. Вие умеете да извличате полза с брилянтната си дарба на общуване.
РАК
Копнежът за интимност ще бъде двигателя в новите ви любовни проекти. В срещите ще има изненада. Чувствителността ви ще внесе романтични нишки в празничния букет. В разговорите ще се усеща топлота и нежност. Искате да летите надалеч в своите мечти.
ЛЪВ
Любовниците на зодиака ще мислят как днешния флирт ще прерастне в по-сериозна връзка. Вашата оригиналност и копнеж да блестите всред околните ще ви накара да обърнете внимание на външния си вид. Екстравагантността няма да ви е чужда. Все пак сте Лъв или Лъвица!
ДЕВА
Залагате на импулсивност и превръщане на празника в една прелюдия към страстите на нощта. Постарайте се с вашата педантичност всичко да е под конец. Сложете и няколко щипки смях, но не забравяйте силата на подходящия за момента подарък. Радвайте се!
ВЕЗНИ

Ще действате! Промяната е вашата стихия. Разбийте леда на правилата. Не се колебайте нито за миг. Ако сте оригинални в любовните си послания и впечатлите своя любим, очаква ви вълшебна вечер! Намерете красивото и топлото в любимия. Открийте добротата в характера.
СКОРПИОН
Ще имате късмет в любовните си начинания. Силата на словото ще ви подкрепи да бъдете по-забавни и омайни. Внесете радост в атмосферата и вечерта ще ви възнагради с интимни преживявания. В офиса е възможно да срещнете своята муза. Бъдете отворени за стрелите на Амур!
СТРЕЛЕЦ
Вие ще сте активната страна. Импулсивни и страстни ще бъдете същевременно и лесно възбудими. Външният вид на интимния ви партньор ще провокира огнените ви фантазии. Вашата топлота ще подсили романтиката на вечерта. Търсите своето върховно изживяване.
КОЗИРОГ
Похарчете пари за екстравагантен подарък. Това ще промени ситуацията. Любовта ще ви донесе своята изненада точно днес. Срещата ще изникне изневиделица. Насладете й се. В офиса или с колеги ще изпитате красотата на празника.
ВОДОЛЕЙ
Придайте блясък и сексапил на визията си. Инвестирайте в романтична вечеря, която ще ви изтреля в облаците на Любовта. Сгрейте своя партньор със сбъднати желания и надежди. В интимните разговори ще се отличавате с топлота и деликатност.
РИБИ
Вие май си мислите за нов флирт. Сега е подходящият момент, защото и късметът е вероятно да ви споходи. Отличавате се със своята привлекателност. Омайната ви сила ще въздейства позитивно в разгара на вечерта. Вашият стил на обличане дава подходяща празнична окраска. /марица

Публикувана на
14 Февруари 2020 година