Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Цв. Цв. клъвна дистанционно Бойко Борисов, не искал да отмъщава

Видяна: 27040 пъти

Приближени до премиера Бойко Борисов стоят зад скандала „Апартаментгейт“. Това обяви бившият зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов. Точно този скандал стана причина за оттеглянето му от всички ръководни постове в управляващата партия, след като стана ясно, че е придобил имот на скандално ниска цена.
„Имам конкретен отговор кой стои зад атаката – хора от близкото обкръжение на премиера, които смятаха, че партията е даденост и че могат да вземат моята позиция. Имаше добре режисиран сценарий за моето дискредитиране“, заяви Цветанов пред ТV+. Той обаче не пожела да назове конкретни имена и посочи, че няма да отмъщава на когото и да било, защото не бил „такъв човек“.
Зад атаката срещу себе си съзря и влияние на руски кръгове, като подчерта, че скандалът за придобития от него луксозен имот е започнал малко след като е изразил позиция, че България трябва да се присъедини към решението на европейски държави да изгонят руски дипломати заради аферата „Скрипал“ и репликата на руския посланик в България, че Русия внимателно следи изявите на бившият зам.-председател на Борисовата партия. /лупабг

Публикувана на
13 Февруари 2020 година