Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Рачков с нова изгора

Видяна: 82080 пъти

Димитър Рачков има нова интимна връзка, разкрива седмичника „Уикенд”. Новото момиче е знойната блондинка от Хасково Анита Димитрова, позната като участничка в еротичния конкурс „Мис Плеймейт” през 2017 г.
Само преди няколко дни двамата се завърнали от едноседмична почивка на Малдивите. На 5-звездната ваканция шоумена е представил новата си възлюбена на шефовете си – продуцентите братя Магърдич и Джуди Халваджиян. Според близки, той вече е приютил в жилището си Анита и крои дългосрочни планове за съвместен живот с нея.
Красивата блондинка удивително наподобява Мария Игнатова, с която изкара няколко години и с която се раздели след бурен скандал. За разлика от нея обаче тя е със силиконов бюст и с множество корекции по тялото и лицето. Освен на еротични конкурси, се е изявявала и като манекенка в агенцията със спорна репутация Х моделс.
Запознали са се преди около 3 месеца, по време на снимки за новата песен на братя Аргирови – „Ние”. Във видеото към песента участват плеяда родни знаменитости, сред които Криско, Рафи, Иво Аръков и самия Рачков. В същото видео като статистка се снима и Анита Димитрова. „Рачков се скъса да я майтапи, а накрая двамата си размениха телефоните. Очевидно отношенията им са се задълбочили оттогава”, коментират свидетели на първата среща между блондинката и шоумена. /лупабг

Публикувана на
13 Февруари 2020 година