Новина от категория Светът
Архив на публикациите

За какво компания предлага 45 000 евро

Видяна: 28160 пъти

Британска компания за онлайн пазаруване е обявила годишно възнаграждание в размер на 38 000 паунда (около 45 хил. евро) за този кандидат, който се съгласи да изпробва секс артикулите ѝ, за да може след това да отговаря на въпроси на клиенти, когато постъпят такива.
Целта е да бъдат разсеяни всички съмнения към този род забавления и именно чрез обявата за работа се надяват да намерят правилния човек - такъв, който може да се похвали с опит и познания в използването на еротични играчки.
Всеки месец получават по 500 запитвания за интимните им продукти, което ги е принудило да потърсят служител, който да отговаря само за тази част.
Кандидатът, който бъде одобрен, всеки месец ще получава от сайта определени продукти, за да ги разучи и опознае, за да бъде подготвен за всякакъв вид въпроси в тази насока. Разбира се, ако забележи или усети някакви дефекти, той ще бъде длъжен да сигнализира ръководството на сайта. От обявата става ясно още, че бъдещият служител ще може да упражнява професията си и дистанционно.
Крайният срок за кандидатстване е 28 февруари. /блиц

Публикувана на
13 Февруари 2020 година