Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Имаме ли черна магия разкрива маг Вероника

Видяна: 40560 пъти

Вероника Койчева, прочула се като маг Вероника, е една от най-известните ясновидки на България. Прочу се с успешните си опити в лечението на рак, както и със своя лечебен диск „Път към вътрешните светове“. Тя е специалист в откриването и развалянето на магии и дава ценни съвети как да разпознаем, че над е надвиснала прокоба.
Маг Вероника е категорична, че не бива да се ходи при ходжи, ако имаме съмнение за магия. „Според Корана всички гадатели и хора, занимаващи се с гадателство и магия, са неверници. Дори тези, които използват Корана за лечение или разваляне на магии, въвличат пациентите си в смъртен грях. Християните масово ходят при ходжите, но забележете, че самите мюсюлмани не ходят при такива, защото това е против вярата им, против Корана и посланията на Мухаммед“, казва тя.
Маг Вероника дава и пълен списък на предметите, които биха могли да означават магия, както и символиката им, за да разберем с каква цел е направено проклятието.
Сапун – да се топи, както се топи сапунът. Дните на живот да продължат, докато се стопи сапунът.
Клечка или клечки от кибрит – да стане избухлив като кибрита или да изгори бързо, както изгаря кибрит и др.
Конец с възли по него – да се завърже късметът в живота, както са вързани възлите в конеца – в бизнеса, в любовта, в живота и др. В редки случаи връзване на конец се използва за импотентност, като конецът се взема от левия крачол на бельо или панталон на мъжа, за когото се прави.
Ножче за бръснене или част от него – може да бъде символ на хирургически нож, символ на самоубийство или убийство с нож, да причинява болки като от нож.
Пирон – с него да бъде закован ковчегът му (на жертвата).
Част от недоизгоряла свещ или свещ, взета от гроб – там, откъдето е взета свещта, да отиде и този, за когото е направена магията.
Восък – да пожълтее, да омекне, да се стопи като восъка.
Люта чушка, червен или черен пипер – да гори като люта чушка. Да му е лют животът. Да се мъчи.
Памук – да побелее и омекне като памука.
Син камък – да посинее като камъка.
Пръст от гроб – да отиде при този, от чийто гроб е взета пръстта. Смърт.
Дребна монета – безпаричие.
Тамян, кръстче, нарисуван ковчег – символ за смърт, погребение.
Люспи от риба или змия – да изстине като рибата или змията. За смърт или за да изстинат чувствата между близки хора.
Козина от куче или котка – да се мразят и ненавиждат като кучето и котката.
Яйце – всичко в този дом да се затвори, както е затворено яйцето, или на човек да му се затварят всички пътища за любов, образование, бизнес или друго.
Част от дреха, бельо, коса – обикновено се вземат от този, за когото е предназначена магията, и са символ на изпълнение на магията само върху това лице. /ретро

Публикувана на
12 Февруари 2020 година