Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Потрес, италианци раждат деца, за да ги... изнасилват

Видяна: 73320 пъти

Полицията във Флоренция арестува две жени на 39 и 36 години, както и четирдесет годишен мъж, с обвинението, че били станали родители на две момиченца с единствената цел да ги изнасилват. Както и да заснимат половите си извращения с невръстните дечица и след това да разпращат видеоматериалите чрез „Телеграм“ и „Уатсап“ на педофили в Италия и чужбина.
Според събраните от прокуратурата в града на Ренесанса доказателства, двете задържани жени зачевали съвсем доброволно момиченцата, за да могат след това да удовлетворяват с тях перверзните си сексуални фантазии.
По-малкото момиченце, родено през 2016 г., било изнасилено от таткото още на годинка, а майката снимала с телефона си. Сцената се повторила поне още три пъти до 2018 г., като бащата разпращал акуратно направените записи на куп познати и непознати педофили. Същото се случвало многократно и с другото момиченце, което сега е на десетина години и майка му вече дори го била предлагала на други мъже и жени – педофили.
Майката на едно от децата карала баща му по телефона да направел дете на новата си приятелка, за да блудстват с него всички заедно.
Тримата арестувани перверзници са добре осигурени материално и само майката на по-голямото момиченце била получила от върли педофили някой и друг запис с мизерни суми за получените от тях порно-записи. Таткото и другата майка въобще не отваряли дума за пари, а се радвали единствено и то много на харесванията на подсъдните им действия.
Полицейската началничка уведоми представителите на медиите, че сега двете деца се намират далеч от болните от нечовешки страсти родители и в ръцете на сигурни и грижовни приемни родители. /монитор

Публикувана на
12 Февруари 2020 година