Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

4 женски фрази разкриват, че любовта вече я няма

Видяна: 20640 пъти

Знайте, че ако една жена каже 4 определени израза, то тя вече не обича човека до себе си и връзката им като нищо скоро може да приключи. Ето кои са четирите женски фрази, които издават, че любовта вече я няма:
„Жалко, че не можем да върнем времето назад!“
Жена, която изпусна тази фраза в разговор с партньора си, мисли в този момент, че ако времето се беше обърнало назад, животът й щеше да се окаже по различен начин. Тя разбира, че с този човек напълно губи чувствата си и съсипва бъдещето си.
Мъжки проблем: Мъжът пък си мисли, че жената смята миналото им за приятно и затова иска да го изживее отново. Но това далече не е така, той много трябва да внимава, ако чуе половинката му да изрича тази фраза.
„Искаше ми се всичко между нас да е различно!“
С тази фраза жената директно казва, че избраникът й не е успял да оправдае очакванията й. Тя мечтае за съвсем друга връзка и надеждите й не съвпадат с реалността. Само с няколко думи тя изрича пълното си разочарование от партньора, който не й дава това, което тя иска и не я обгражда с любовта, за която тя мечтае.
Мъжки проблем: Представителят на силния пол си мисли, че половинката му просто си мечтае, а това не е така – тя просто съжалява за случилото се с него. Мъжът си обяснява недоволството на жената с лошото й настроение или умората й, но това трябва да е предупредете сигнал за него, че краят между тях наближава.
„Наистина искам нещо ново!“
Влюбената жена никога не се отегчава. Не е нетърпелива да промени комуникацията с избраника си с нещо друго и с удоволствие прекарва цялото си свободно време с него: готова е да се потопи в историите му с часове, както и да се разхождат до/из любимите им места, а у дома винаги иска да заобикаля любимия си с топлина и комфорт.
Ако обаче жената изрече горното слово, то това значи, че тя се нуждае от нови впечатления и иска разнообразие … с друг - това е пряко доказателство, че любовта напуска сегашната й връзка, а скуката заема своето място.
Мъжки проблем: Но какво да кажем за мъж? Той се държи като онзи щраус, който не иска да види опасност. Опитвайки се да забавлява жена си, той мисли да събуди умиращи чувства в нея и не иска да признае пред себе си, че тя се интересува много повече не от него, а от хора, в чиято компания е готова да бъде все по-често. Страстта й да общува с други е доказателство, че скоро сегашните й отношения ще умрат.
„Трябва да сменя гардероба си и да си купя нови неща!“
На прага на нова връзка една жена е потопена в себе си. Изречената от нея фраза изобщо не е адресирана до партньора й, който в този момент е бил наблизо. Ако обаче с напредването на връзката жената реши че трябва да смени гардероба си, то това значи, че тя се готви за нещо ново. В повечето случай нови хора, места, връзки и т.н.
Мъжки проблем: Мъжът обаче възприема тези думи като пряко ръководство за действие и започва да прави планове за съвместни обиколки из бутици. А това изобщо не е така! Жената иска да започне промяната в живота си (и личния живот) стъпка по стъпка и започвайки от смяната на гардероба тя ще завърши със смяната и на мъжа до нея. / jenata.blitz.bg

Публикувана на
12 Февруари 2020 година