Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Мегз изоставена, изтри любовника си Рончев

Видяна: 112020 пъти

Мегз и Румен Рончев сложиха край на връзката си. Дизайнерката изтри всички снимки с транспортния бос. Любовната приказка на най-видната мома на град Раковски и скандалния бизнесмен, неин съгражданин, приключи само година и нещо след началото на връзката им.
Според слуховете, Рончев, който бе арестуван заради застрахователна измама, се е върнал при бившата си жена.
Припомняме, че той се залюби с Мегз, докато все още имаше законна половинка.
Каканашева го подкокороса да се разведе с жена си и всячески искаше да забременее от Рончев, но без успех.
В личния си ФБ профил Мегз споделя, че е прекратила връзката си с Рончев още през месец декември и вече нямат нищо общо. Двамата няколко пъти опитват да се съберат, но без успех. Последен разговор те са провели преди седмица, когато тя официално е напуснала и общия им бизнес. Причина за край на голямата им любов, според Каканашева са редица несъответствия.
"... Двамата вече нямаме общо и това как ще продължи той с живота си или бившите ни общи фирми вече не е моя тежка отговорност.
Ако мога да кажа нещо, което все пак да бъде урок за някой по-разумен от нас... то е...
Колко много глупости може да направи човек от любов .. не е истина. Преживях огромно щастие, огромна болка, надежда, отчаяние, разруха. Не съжалявам дори и за най-тежките сълзи и уроци от първата ми любов, въпреки, че тя за малко не ме уби. НО в един момент човек трябва да осъзнае, че носи отговорност за други хора и да постъпи разумно и честно спрямо тях и себе си. Последната година ме промени необратимо. За съжаление тя не успя да промени “мъжа ми”. Трябваше да взема много тежко решение и вярвам, че постъпих правилно. Това е." - гласи писанието на Миглена Каканашева.

Публикувана на
11 Февруари 2020 година