Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Кои прически превръщат всяка жена в селянка

Видяна: 32400 пъти

И ако не искате да бъдете оприличени на селянка е добре да забравите за четири тенденции в прическите. Ето кои от тях превръщат всяка жена в селянка:
Опашка с голям ластик

Плътните ластици бяха изключително популярни сред младите хора през 90-те и началото на 2000-те, но сега изглеждат нелепо и развалят прическата на всяка жена. През 2020 година си струва да се даде предпочитание на тънки еластични ластичета от неутрални цветове.
Прическа с големи фиби
Разбира се това е чудесен вариант, ако например почиствате къщата или отивате до банята. Но за нищо на света не се появявайте пред хора с това на косата. Има много по-благоприятни и стилни начини за стилизиране на гривата.
Къдрици с прав бретон
Правите дебели бретончета отдавна са излезли от мода. През 2020 година момичетата дават предпочитание на по-ефирни и асиметрични варианти. А съчетанието на бретончета с къдрици е гарант, че ще ви лепнат етикет „Провинциалистка“.
Къдрици, бетонирани с лак
Няма модерен фризьор, който вече да използва лак за коса, за да стилизира някоя прическа като я „бетонира“. И всеки компетентен стилист ще ви каже, че естествеността е на мода - къдриците, които изглеждат неподвижни и „бетонирани“, излязоха от тенденцията преди около 10 години, затова забравете за този стил. / jenata.blitz.bg

Публикувана на
11 Февруари 2020 година