Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Най-известната проститутка в Белгия стана студентка

Видяна: 127240 пъти

Най-известната проститутка в Белгия се записа за студенка по философия в престижния Льовенски университет. Зигрид Схелен се прочу миналата година с телевизионните си интервюта, в които разказа колко много обича работата си.
Сега медиите в Белгия съобщават, че тя ще следва, запазвайки работата си като секс труженичка, за да се издържа. Според младата жена съчетаването на двете няма да е трудно, тъй като работи ненормирано и ще ѝ остава достатъчно време за лекции.
Младата жена шокира сънародниците си като обясни от малкия екран, че работата ѝ като проститутка е като сбъдната мечта. “Сама решавам кога ще работя и не правя нищо, което не искам. Това е чудесно занимание, което може да се комбинира с майчинството”, каза тогава тя.
Днес 32-годишната жена разказва, че винаги е искала да учи философия и че най-сетне това е възможно. “Работата ми е гъвкава и лесно мога да я съчетая с ученето”, разказва Схелен, добавяйки, че ще организира сеансите си след края на учебните занятия.
“За щастие, семейството ми ме подкрепя и ще ми помага като се грижи за дъщеря ми”, разказва тя, цитирана от фламандската телевизия VRT.
Зигрид е наясно, че все повече студентки се захващат с платени секс услуги, за да финансират следването си. “Когато разбереш, че за можеш да спечелиш за час повече, отколкото за цял уикенд, започваш да разбираш защо си направил този избор”, казва Зигрид Схелен. /днесбг

Публикувана на
11 Февруари 2020 година