Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни вещаят звездите за следващата седмица

Видяна: 48520 пъти

Овен 21 март – 20 април
На осми ще се появи нова възможност за съвместни инициативи, но апетитите са огромни. Скромните не печелят. Защитавайте справедливи каузи, а не такива от които ваш близък или вие ще имате полза. 9-и носи успокоение и умиротворение. Всичко да се дели по равно. Благоприятен момент за помирение и прошка. Лесно се преодоляват дистанциите и различията във връзките. На 10-и чакайте изгодно предложение, за което ще почерпите. На 11-и маските падат, а на 12-и нищо важно да не се предприема. Постарайте се да погледнете истината в очите, да не си правите илюзии и да не следвате химери. Не афиширайте постиженията си и не се хвалете с продуктите си преди да сте ги пуснали на пазара, преди да сте ги реализирали, защитили или патентовали по някакъв начин. На 13-и чупите окови, но се оказвате и без някои защити. На 14-и действайте активно. Подпишете нови договори, уредете си срещи на място, опитайте да влезете в нова среда и да организирате успешни покупко-продажби. Може да се пласира и полуготова продукция.
Телец 21 април – 20 май
Десети идва с чудесни новини и възможност за печалби. Сключете нови договори до сряда. На 11-и денят носи обезпечение на личната ви програма и възможност да се внедрите в престижна пазарна ниша. Законът ще ви покровителства. Проблемите ще дойдат, ако следвате пасивно нечии съвети, мисли и предписания. На 12-и не се обвързвайте с никого за нищо. Действайте активно в посока на важните си цели. Ще усетите кой накъде е тръгнал и какви замисли има. На 13-пътят през вас се разчиства, но бавно и мъчително. На всяка крачка ще срещате препятствия, ще се спъвате в недовършеното и неглижираното от вас или от някой друг. На14-и постигате важна цел, правите изгодна сделка и инвестиция с бъдеще. Не бива да се действа първосигнално. Помислете, пребройте до десет преди да кажете и направите каквото и да било и ще удържите победа.
Близнаци 21 май – 21 юни
В неделя проблемите се тушират. На 10-11-и ви предстоят тежки битки и преговори, които може да ви поставят в зависимости от някого и нещо. Проблемите в този ден са за хората, които нямат чувство за мярка, които открито се надценяват или подценяват и не усещат накъде вървят нещата. На 12-и печелят тези, които контролират мрежата, които управляват живота, работата и стремежите на околните. Може да уловите някой в момент, в който се опитва да ви излъже, ограби, провокира и привлече към губеща кауза. 13-и ви носи заслужена победа. Сключете нов договор, привлечете качествени хора в екипа си и сами се опитайте да влезете в нова среда. На 14-и тръгвате по нов път с нови цели. Може да се поемат допълнителни рискове. Някой ще постави личен рекорд и ще привлече спонсори. Ден на революционни промени в начина ви на работа и живот.
Рак 22 юни – 21 юли
В неделя го давайте по-лежерно. Не си разваляйте спокойствието. Не приемайте да замествате колега. Не променяйте плановете си, особено ако с това ще нарушите плановете и програмата на близките. На 10-и очаквайте обаждания, за които ще почерпите. Урежда се важен въпрос. Не позволявайте друг да ръководи нещата, но дайте повече свобода в ръцете на порасналите си деца. На 11-и елиминирате опасен конкурент и провокатор в средата си. Всичко да се проверява лично, а не чрез посредници. Родените в първата декада ще изживеят тежки и стресови моменти на 12-и. 13-и отваря нова врата. В петък вие командвате парада. Днес може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Правите преход на нова навивка на развитие. Може да поемете повече рискове, да поставите ултиматумите си, да подпишете нови договори и да привлечете нови партньори. Ден на личния ви триумф.
Лъв 22 юли – 22 август
Пълнолунието в Лъв превъзбужда и провокира лъвските ви апетити. Агресията ескалира. 9-и носи умиротворение, но някой ще ближе рани. На 10-и очаквайте изгодно делово предложение. Водете преговори, рекламирайте се, търсете начин да пробиете в нова среда. Може да ползвате посреднически услуги и сами да влезете в ролята на посредник за уреждане на приятелски проблем. 11-и е ден на маскарада, всичко да се проверява. Край с лъжите и със завоалираната политика. Обърнете гръб на тези, които ви мътят водата и пречат на начинанията. Лагерите в живота ви се оформят. На 12-и залагате капани, но и сами може да се хванете в такъв. На 13-и постигате важна цел. Подпишете нов договор. 14-и ви разпъва на кръста на изкушенията. Тежко начало на деня за родените в първата декада. Не поемайте излишни рискове. Ще бъдете подложени на негативни влияния. Някой ще се възползва от труда ви и от пълномощията, които сте му дали.
Дева 23 август – 22 септември
9-и изравнява силите, но важното отложете за 10-11-и когато работата ви ще потръгне, ще срещате подкрепа, ще получавате изгодни предложения и покани. Ден на компромиси и разбирателство. Простете си взаимно, извинете се, намерете път към сърцата на тези, които ви липсват, които обичате и цените. Ден за съвместни проекти и публични участия. На 12-и се въздържайте от съвместна дейност. В този ден мързеливците се прикрепят към работливите хора като вас. На 10-и луната навлиза във вашия знак и сключва брилянтни аспекти с Юпитер и Уран. Ще има за какво да почерпите. На 11-и помислете дали не трябва малко да се дистанцирате, особено от тези, които са влезли прекалено навътре в личната ви територия и по някакъв начин ви използват, притискат и притесняват с личните си нужди и изисквания. Съветът е точно днес да не подписвате нови договори. Лесно се попада в мрежите на мошениците на 12-и. На 13-14-и сте във вихъра си. Сключете нов договор, пътувайте и на място уточнете бъдещите си съвместни планове.
Везни 23 септември – 22 октомври
На 8-и всеки е отворил голямата уста. Действайте балансирано и в неделния ден, когато ще се получава по заслуги. На 10-и ще имате повод за радост и ще излезете с чест от неприятно положение, ако контролирате чувствата. На 11-и сваляте маските. Бъдете сигурни, че днес всеки се движи с маска, но не само против заразите и мръсния въздух. На 12-и върви програма за зарибяване и използване. Няма да има равнопоставеност при преговори и договаряния. Шефовете ще ви изнудват, а и вие ще опитвате да извлечете максимална полза от връзките си. На 13-и спънките са на всяка крачка, но на 14-и всичко лесно се урежда. Действате като отвързани и печелите предимства. Пътувайте, сключете нов договор, проведете важни лични и представителни срещи и си стиснете ръцете. Не приемайте неизгодни оферти. Огледайте се, нещо по-благоприятно се предлага в близост или паралелно с това, към което се стремите.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Очертава се рисков уикенд, особено за родените в първата декада. Слънце, Уран и Луна образуват кръст с личното ви Слънце. 10-и определя нови посоки и отваря широки хоризонти в работата и в личната ви активност. На 11-и всеки ще получи това, за което се е потрудил в миналото. 12-и носи опасност от изпадане в зависимости. Ще извлечете полза от всеки разговор и лична инициатива. Отивате на среща с непримирими позиции, но бързо намирате устройващото и двете страни решение. На 13-и правите силен ход. Концентрирайте се над най-важното, не разпилявайте енергията си в различни начинания. Започнете първо с неотложните задачи. Тази вечер може да си поръчате сън, който да ви даде решението на тежък проблем. На 14-и обирате богата реколта. Ще ви се иска да опитате нещо нестандартно, с което ще си докарате стандартните болки, разправии и здравословни проблеми.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
На осми трудно овладявате амбициите, напрежението ескалира. На 9-и намирате верния подход и печелите предимства. Ще привлечете спонсори. На 10-и ще работите за чужди интереси и дано е за повече пари. Съветът е всичко да се прави с мярка. Не е добре да взимате крайни решения. Водете балансирана политика. Ще получите покана и съобщение, което ще ви скара с един и ще ви привлече към друг. На 11-и не очаквайте да ви разберат, да ви направят компромис и да удовлетворят исканията ви. На 12-и лесно се изпада в зависимости, но на 14-и постигате максималното. Стиснете си ръцете с нови споразумения и поръчки. Ще постигнете максималното при преговори и може да получите желаните отстъпки от цени на стоки и услуги. Ще се радвате на разбиране и взаимност и ще осъществите перспективни запознанства.
Козирог 22 декември – 20 януари
9-и е ден за релакс и хармония. Давайте го по-лежерно. Препоръчват се приятелски срещи и визити. Разговорите ви се насочват в правилната посока и позволяват да се решат проблемите, които взаимно ви измъчват. На 10-и имате възможност за внедряване в нова среда и за уреждане на стари дела. Водете преговори. 11-и определя личните ви приоритети. Сега е момента да се откажете от вреден навик или нежелано присъствие. В този ден се получава по заслуги. На 12-и правите грешен ход и се оплитате в мрежи от лъжи. Вероятни са изнудвания и притискане. На 13-и препятствията са на всяка крачка, но на 14-и всичко ще се уреди и получи. Силен и пробивен ден. Излизате от кризата, уреждате пътувания, привличате благоприятни случайности и хора, с които добре ще се разбирате и работите в бъдеще. Вечерта и в любовта няма да има засечки. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Осми ще бъде един от тежките ви и неблагоприятни дни за месеца. На 9-и не се включвайте в рискови инициативи. Това пълнолуние ще провокира маниакално-депресивни състояния. 10-и носи нови надежди, но всичко ще си има цена. Ако във всеки момент държите положението под контрол, днес може да постигнете напредък в работата, в преговорите, които започвате и в делата, които водите. На 11-и не очаквайте разбиране. Всеки ще сърба попарата, която си е надробил. Някой ще опре до вашите услуги, но и вие ще се нуждаете от подкрепа и съчувствие. 12-и е ден на неравностойни срещи. На 13-и постигате напредък и контролирате ситуацията. Един от силните ви и успешни дни за месеца. Подпишете нови договори, уредете си представителни срещи и се опитайте да привлечете нови съюзници и спонсори. На 14-и се раздавате и правите услуги. Радвайте се и на малкото, което ще постигнете и на успеха на близките и децата.
Риби 20 февруари – 20 март
Започвате с проблем в съботния ден, но в петък ще се похвалите с голяма победа и ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. В този период ще израснете, ще се отърсите от съмненията и ще се преборите с нелоялната конкуренция. Основните ви битки ще са на 10-11-и. Опасността при вас идва от положението, че някои от тях са ви служили за защита срещу конкуренти и неприятели. Не бързайте да приключвате или да създавате нови връзки. Не се препоръчва да се отива в крайности по какъвто и да било повод. На 12-и прекратете вредни връзки, а в следващите два дни атакувайте и завладейте желаните позиции. 14-и е един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Символ е колесницата на победата. Пътувайте, уредете си срещи на място, търсете нови клиенти и доставчици, започнете нова дейност и разширете производството си. Може да си стиснете ръцете с изгодни договори и поръчки. /монитор

Публикувана на
08 Февруари 2020 година