Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Мая не спира да харчи и да си угажда със спа ваканции

Видяна: 29890 пъти

С костюм на обща стойност 944 лева се появи в студиото на „Тази сутрин“ Мая Манолова преди дни. Бившата омбудсманка се бе издокарала с тоалет в лилав цвят за гостуването си при Антон Хекимян. Справка с онлайн магазина на бутика, от който комплектът е закупен, показва, че сакото струва 479 лева, а роклята към него – 465 лева.
Очевидно провалилата се кандидат-кметица на София продължава да поддържа високия си стандарт на живот, макар от няколко месеца официално да не се води на работа никъде. Многото си свободно време запълва с харчове по магазините и обиколки по тв студиата, където да се фука с новите си придобивки.
Междувременно и почивките не са останали на заден план за Мая и съпруга й Ангел Найденов. Близки до семейството издават, че неотдавна двамата си спретнали ваканция в популярен и изключително луксозен СПА хотел, а тя пусна тяхна обща снимка от комплекса, на която позират изтупани в официални одежди.
Макар да тръби от ефира на всички телевизии, че е изключително загрижена за водната криза в Перник , не е потърпевша от режима, защото живее в засегнатото от безводието село Рударци, нейни съседи разкриват, че вече почти не се вясвала там, а се радвала на битовите удобства в апартамента си в София. „Ние обаче нямаме по няколко луксозни жилища и продължаваме да страдаме“, коментират съселяни в интернет пространството. /ретро

Публикувана на
29 Януари 2020 година