Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Тортагейт между пловдивска сладкарница и Джулка

Видяна: 25840 пъти

Истински "Тортагейт" се разигра след участието на Джулиана Гани в "Черешката на тортата". Пловдивска сладкарница скочи след предаването, че Джулката е почерпила гостите си с техен сладкиш, който е представила за свое авторското творение.

"Разбрахме, че сме участвали инкогнито в "Черешката на тортата". Учудихме се доста, когато получихме поръчката за авторската ни сурова протеинова торта, без украса, само със заливка. Въпреки че участничката представи тортата за своя, ние сме щастливи, че впечатлихме нейните гости с нашата торта", шеговито жегнаха Гани и половинката й от здравословната сладкарница. Въпреки че не споменаха имената им, веднага фенове ги разпознаха. Масово зрителите обвиниха Джулката, че е откраднала сладкиша и го е представила за свой.
Приятелят на плеймейтката обяви, че именно сладкарницата е дала по негова молба рецептата. Оттам пък контрираха, че са предоставили само съставките, а не точните пропорции, за да не се получи огледална на тяхната торта. Илиян се закани да съди сладкарницата, тъй като си правила реклама на техен гръб.
"Ще се обадя на адвоката си и ще докажем в съда, че ние сме правили тази торта, която поднесохме на гостите. Наистина, тортата не само прилича на тяхната, тя е абсолютно същата, защото аз от години се занимавам с рецепти за здравословно хранене, мога дори само по съставки да приготвя същата торта. Наши приятели ни препоръчаха тази сладкарница и купихме от тях този вид торта, за да я тестваме и пресъздадем за гостите ни. Тортата, купена от тях, е взета 8 дни преди предаването. Смятате ли, че гостите ни нямаше да забележат торта на осем дни?!", разясни пред "България Днес" Илиян.
Той съжалява, че сладкарницата избързала с атаките. Още повече, че пази фактура от покупката за пред съда.
"Аз пари не искам, искам извинение за обидата, и то дори не публично, Нека е на четири очи. Защото имаме как да докажем, че ние си направихме нашата торта, и това ще се случи в съдебната зала".
Джулиана също разясни, че е съгласна с извинение тихомълком, тъй като по думите й "само ще им направим по-голяма реклама, ако извинението е публично".

Публикувана на
28 Януари 2020 година