Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Бившата депутатка Ани Баракова живот си живее

Видяна: 52000 пъти

Помните ли Ани Баракова? Добре оформената пловдивска учителка от гимназията в Столипиново, която след щастлива случайност стана депутат. Тя бе поставена под №13 в листата на „България без цензура“, а късметът й бе, че партията на Николай Бареков изтегли същия номер и с него се яви на парламентарните избори през 2014.
Така засуканата даскалка се изстреля с преференциален вот в 43-ия парламент и въпреки многото подкани от съпартийците и дори заплахи, тя се запъна и не изпусна депутатското място. Остави следа в Народното събрание преди всичко с дълбоки деколтета и смели до кичозни цветови комбинации на дрехите. Шармантната народна представителка участва в 2 законопроекта и 1 път се престраши да зададе въпрос към министър.
След като вече не е депутат, Ани изчезна яко дим от медийното пространство. Попрецъфтялата мома го е ударила на живот в Благоевград, където се е загаджила с местен ресторантьор. Изрусената дама се е превърнала в истинска диско икона из най-оборотните клубове в Горна Джумая, Банско и Разлог, като засрамва с танцовите си движения двойно по-млади красавици.
"Ани цъфти, откакто излезе от политиката. Свалила е 15-ина килограма, записала се е на уроци по латинотанци. Само да я видите колко е кръшна на дансинга, няма нищо общо със скромната, провинциална мома, която помните", хвалят я местни. /лупабг
На снимката с жълтата рокля - Баракова преди.

Публикувана на
27 Януари 2020 година